Liebherr CU 281 hladilnik z zamrzovalnikom

Cena 449,00 €
Liebherr CU 281 hladilnik z zamrzovalnikom
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Prostostoječi hladilnik LIEBHERR CU281

Informacijski list izdelkaProstostoječi hladilnik LIEBHERR CU281Avtomatski hladilnik z zamrzovalnikom s sistemom SmartFrost Razred energetske učinkovitosti: FNotranja osvetlitev, hladilni del: LED-osvetlitevMehansko krmiljenje - regulacijski gumbPolica za jajcaPolica na vratihHladilna tehnologija: SmartFrostFrostSafe - zaprti predali s prozornimi sprednjimi deliPosoda za ledene kockeZunanje mere (V/Š/G): 161,2 / 55 / 63 cmSmartFrostS sistemom SmartFrost se znatno zmanjša pojav nabiranja ledu na zamrznjenih živilih. Zato je odtajevanje redkeje potrebno. Notranje stene so gladke in zato enostavne za čiščenje. Kondenzator v ohišju iz pene zagotavlja visoko energijsko učinkovitost in enakomerno hlajenje.Polica za steklenicePolica za steklenice ponuja praktično in elegantno rešitev za shranjevanje pijač. Tukaj shranite steklenice, da prihranite prostor.VarioSpacePri vseh zamrzovalnikih s funkcijama NoFrost in SmartFrost lahko predale in spodnje steklene police priročno odstranite. Tako nastane VarioSpace – praktični sistem dodatnega prostora za shranjevanje, ki hitro ustvari prostor za večja zamrznjena živila.Prozorni predali za zelenjavoProzorni oddelki za zelenjavo nudijo veliko prostora za jasno skladiščenje sadja in zelenjave. Razen tega je čiščenje popolnoma preprosto.Zamenjava smeri odpiranja vratAparati so tovarniško opremljeni z desnim odpiranjem vrat. Z možnostjo menjave strani odpiranja vrat lahko aparate na kraju postavitve vedno optimalno uporabljate.
in stock
449,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LIEBHERR CU 281 HLADILNIK Z ZAMRZOVALNIKOM S SISTEMOM SMARTFROST

Liebherr CU281 je prostostoječi hladilnik z zamrzovalnikom spodaj in skupno prostornino 265 litrov. Odlikuje ga avtomatsko odtaljevanje hladilnega dela ter Smartfrost funkcijo v zamrzovalnem delu, ki zmanjša potrebo po odmrzovanju. Zamrzovalni del hladilnika CU281 ima tudi odstranjljive VarioSpace predale.
Razpoložljivost je treba preveriti
449,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Liebherr CU 281 hladilnik z zamrzovalnikom. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Liebherr CU 281 hladilnik z zamrzovalnikom. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4016803101338)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki