Liebherr CBNBSD 578i hladilnik z zamrzovalnikom

Cena od 2.549,00 € do 2.699,19 €
Liebherr CBNBSD 578i hladilnik z zamrzovalnikom
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LIEBHERR CBNbsd 578i KOMBINIRANI HLADILNIK Z ZAMRZOVALNIKOM S SISTEMOM BIOFRESH IN NOFROST

Obožujete ribe? S hladilnikom Liebherr CBNbsd 578i bodo ostale sveže! Saj se v predalu Fish & Seafood Safe, ribe in morski sadeži shranjujejo tako profesionalno kot v ribarnici pri optimalni temperaturi -2 °C. V predalu HydroBreeze se ustvarja meglica in s temperaturo okoli 0 stopinj in je tako primeren za sadje in zelenjavo. Za optimalno shranjeve mesa, klobas, sira in mlečnih izdelkov pa uporabite predal BioFresh-DrySafe. CBNbsd 578i ima integrirano napravo SmartDeviceBox preko katere ga lahko upravljate na daljavo.
Razpoložljivost je treba preveriti
2.549,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Liebherr Nbsd 578i kombinirani hladilnik, črn

Kombinirani samostoječi hladilnik Liebherr CBNbsd 578i spada v energijski razred D. Ponaša se s sistemom za ohranjanje svežine živil BioFreshProfessional in sistemom, ki ščiti zamrzovalni prostor pred neželeno zaledenitvijo NoFrost. Skupna prostornina znaša 359 l, od tega 103 l za zamrzovalnik, 160,3 l za hladilnik in 96,1 l za predel BioFresh. Liebherr
Razpoložljivost je treba preveriti
2.699,19 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Liebherr CBNBSD 578i hladilnik z zamrzovalnikom. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Liebherr CBNBSD 578i hladilnik z zamrzovalnikom. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4016803057475)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki