Electrolux ENT6TF18S vgradni hladilnik z zamrzovalnikom, 1772x540x549

Cena od 815,90 € do 850,52 €
Electrolux ENT6TF18S vgradni hladilnik z zamrzovalnikom
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Vgradni hladilnik Electrolux ENT6TF18S

Vgradni hladilnik Electrolux ENT6TF18S z zamrzovalnikom TwinTech No Frost zavaruje kakovost živil. Inteligentna tehnologija z dvema neodvisnima hladilnima sistemoma in zamrzovalnikom No Frost. Boljši je od standardnih sistemov, v katerih se ne nabira led, vlažnost v hladilniku pa se ohranja na popolni ravni, zaradi česar se živila ne izsušijo. 60 % manj izgube mase s TwinTech No Frost.   Inteligenten dvojni sistem hlajenja TwinTech No Frost ohranja sočnost sestavin. Ker je boljši od standardnega sistema, v katerem se ne nabira led, neodvisno ohladi hladilnik in zamrzovalnik. V zamrzovalniku se ne nabira led. V hladilniku se ohranja prava vlažnost, zaradi česar se izgubi 60 % manj mase živil s TwinTech No Frost.   Enakomerno hladno z DynamicAir, ki poskrbi, da je temperatura v hladilniku stabilna. Deluje tako, da po notranjosti porazdeljuje hladen zrak, kar pomeni, da so živila pred segrevanjem zaščitena celo ob odprtih vratih.   Desetletna garancija na kompresor. Bodite povsem brez skrbi vedoč, da ima inverterski kompresor desetletno garancijo. Garancija krije poškodbe, ki nastanejo med delom, prevozom, odstranjevanjem plina in ponovnim polnjenjem ali splošnimi vzdrževalnimi deli.   Izberite nastavitve hladilnika s pomočjo elektronskega krmiljenja. Elektronski krmilniki omogočajo nastavljanje notranje temperature hladilnika, LCD-prikazovalnik pa prikazuje temperaturo.   Več podatkov
Preverite
815,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Electrolux ENT6TF18S Vgradni kombiniran hladilnik

TwinTech No Frost zavaruje kakovost živil v hladilniku Electrolux ENT6TF18S. To je Inteligentna tehnologija z dvema neodvisnima hladilnima sistemoma in zamrzovalnikom No Frost. Boljši je od standardnih sistemov, v katerih se ne nabira led, vlažnost v hladilniku pa se ohranja na popolni ravni, zaradi česar se živila ne izsušijo. 60 % manj izgube mase s TwinTech No Frost. DynamicAir poskrbi, da je temperatura v hladilniku ENT6TF18S stabilna. Deluje tako, da po notranjosti porazdeljuje hladen zrak, kar pomeni, da so živila pred segrevanjem zaščitena celo ob odprtih vratih.
Razpoložljivost je treba preveriti
819,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Electrolux ENT6TF18S vgradni hladilnik z zamrzovalnikom. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Electrolux ENT6TF18S vgradni hladilnik z zamrzovalnikom. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (7332543769735)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki