Bosch KGN39VXCT hladilnik z zamrzovalnikom, 2030x600x665

Cena od 977,90 € do 1.059,99 €
Bosch KGN39VXCT hladilnik z zamrzovalnikom
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Prostostoječi hladilnik BOSCH KGN39VXCT

VitaFresh XXL: sadje in zelenjava dlje časa ostane sveže v posebej velikih predalih z nadzorovano klimo.No Frost: nikoli več vam ne bo treba odtaljevati zamrzovalnika.Sijajna zadnja stena z Multi Airflow: enakomerno kroženje svežega zraka za vzdrževanje konstantne temperature.Sistem Perfect Fit: svoj hladilnik postavite tik ob steno ali v nišo.LED osvetlitev: enakomerno in brez bleščanja osvetli hladilnik celotno življenjsko dobo aparata.
in stock
999,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Hladilnik Bosch KGN39VXCT

Hladilnik Bosch KGN39VXCT ima posebej velik prostor, da bi vaše sadje in zelenjava ostala sveža dlje časa. Prostoren VitaFresh XXL predal nudi obilico prostora, zahvaljujoč nadzorovani klimi pa tudi idealno okolje za shranjevanje vseh vaših svežih živil. Klimatske razmere znotraj predala je mogoče nadzorovati, zato bo vaše sadje in zelenjava dlje časa ostalo sveže. Tako se več hrane zaužije in manj zavrže.   Odtaljevanje zamrzovalnika ni potrebno. Odtaljevanje zamrzovalnika lahko zdaj črtate s svojega seznama opravil. No Frost vzdržuje stalen pretok suhega zraka po celotnem zamrzovalniku in preprečuje nastajanje ledu. To je konec ledene dobe, sitnosti z odtaljevanjem pa so preteklost.   Postavite svoj hladilnik kamor želite. Drugi standardni modeli hladilnikov z zamrzovalnikom na trgu potrebujejo okoli 10 cm razdalje od stene, da se omogoči odpiranje vrat in predalov. Zahvaljujoč popolnemu prileganju lahko našo serijo prostostoječih hladilnikov z zamrzovalnikom postavite tik ob stranske stene in pohištvo. Širina hladilnika z zamrzovalnikom ustreza dimenzijam vgradne niše.   LED luči prinašajo povsem nov koncept osvetlitve hladilnikov in zagotavljajo enakomerno osvetlitev notranjosti brez bleščanja. LED luči porabijo manj energije kot običajne luči v hladilnikih in trajajo celotno življenjsko dobo aparata.   Funkcijo Super Cooling vklopite, preden se odpravite po nakupih, kar bo za kratek čas znižalo temperaturo v hladilniku, tako da bodo vaša sveže kupljena živila shranjena na pravi temperaturi. Temperatura se ob pritisku tipke zniža (na do 2 °C). Da se prepreči nepotrebno porabo energije, se funkcija po približno šestih urah samodejno izklopi.   Več podatkov   Podatkovna kartica izdelka
Preverite
1.005,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch KGN39VXCT hladilnik z zamrzovalnikom. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch KGN39VXCT hladilnik z zamrzovalnikom. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4242005334162)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki