Bosch KFN96VPEA hladilnik z zamrzovalnikom, 1803x905x731

Cena od 1.655,90 € do 1.919,99 €
Bosch KFN96VPEA hladilnik z zamrzovalnikom
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BOSCH KFN96VPEA Cross Door FDBM Vitafresh XXL

Estetsko dovršen in funkcionalen hladilnik Bosch KFN96VPEA se ponaša s prostornim VitaFresh XXL predalom, ki nudi obilico prostora, zahvaljujoč nadzorovani klimi je pa tudi idealno okolje za shranjevanje vseh vaših svežih živil. Klimatske razmere znotraj predala je mogoče nadzorovati, zato bo vaše sadje in zelenjava dlje časa ostalo sveže. Tako se več hrane zaužije in manj zavrže.
Razpoložljivost je treba preveriti
1.719,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Štirivratni hladilnik BOSCH KFN96VPEA

VitaFresh XXL: sadje in zelenjava dlje časa ostane sveže v posebej velikih predalih z nadzorovano klimo.XXL kapaciteta: nudi veliko prostora za shranjevanje vaših živil.LED osvetlitev: enakomerno in brez bleščanja osvetli hladilnik celotno življenjsko dobo aparata.Predal za zamrznjena živila Big Box: tako za zlaganje posod za shranjevanje kot za večja zamrznjena živila.Super Cooling: živila, ki ste jih na novo postavili v hladilnik, hladi hitreje in tako varuje že ohlajena živila.
in stock
1.919,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch KFN96VPEA hladilnik z zamrzovalnikom. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch KFN96VPEA hladilnik z zamrzovalnikom. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4242005264568)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki