BabyBjorn Bliss Anthracite

Cena od 233,67 € do 279,90 €
BabyBjorn Bliss Anthracite
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BABYBJÖRN Lounger Bliss Anthracite cotton Petal, temno siva konstrukcija

Ergonomski počivalnik z naravnim guganjem vašega dojenčka. Ko se vaši otroci varno igrajo ali počivajo v ležalniku Babybjorn, lahko vi v miru pripravite kavo ali večerjo, vaši otroci so vedno pod nadzorom. Veselo guganje tudi pomaga vašim otrokom pri razvoju njihove stabilnosti in motoričnih sposobnosti. Možno je kupiti in enostavno izdelati zabavno leseno igralo za ležalnik, ki ga najdete na naši spletni strani. Materiali, uporabljeni pri izdelavi ležalnika, so nežni do nežne otroške kože. Lahek in enostavno prenosljiv, enostaven za uporabo doma ali na poti Z izključno naravnim zibanjem - nežno naravno zibanje vi ali vaš otrok, ne potrebuje baterije in deluje tiho Ergonomska oblika, zahvaljujoč kateri ima vaš dojenček pravo podporo za glavo, vrat in hrbtenico Dolga življenjska doba - to ležišče se lahko uporablja od rojstva do pribl Preprosta nastavitev položajev: izbirajte med 3 položaji - spanje, počitek in igra glede na težo vašega otroka Varen in preizkušen – varnostni pas je mehko oblazinjen, razvit v sodelovanju s pediatri, ortopedi in fiziologi Ne vsebuje nobenih škodljivih snovi Prevleko enostavno zložite in operete na 40 stopinj v pralnem stroju Srečni otroci = srečni starši Specifikacija: Starost: od rojstva (3,5 kg) do približno 2 let (13 kg) Material: 100% bombaž (materiali imajo OKO-TEX Standard 100, razred 1, so otrokom prijazni in ne povzročajo alergij) Teža: 2,3 kg (vključno z embalažo 3,2 kg) Dimenzije: 39x79x56 cm razgrnjen v najvišjem položaju 39x89,5x10 cm transportne mere Vzdrževanje: prevleka je pralna v pralnem stroju na 40 stopinj, peremo ločeno, ne belimo, ne sušimo v sušilnem stroju Varnost: Ležalnik ustreza varnostnim standardom EN13209-2-2005 in ameriškim varnostnim standardom ASTM F2236 in CPSIA 2008.
out of stock
233,67 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

BABYBJÖRN Ležalnik Bliss Anthracite Leopard mreža, črna konstrukcija

Ergonomski počivalnik z naravnim guganjem vašega dojenčka Ko se vaši otroci varno igrajo ali počivajo v ležalniku Babybjorn, lahko vi v miru pripravite kavo ali večerjo, vaši otroci so vedno pod nadzorom. Veselo guganje tudi pomaga vašim otrokom pri razvoju njihove stabilnosti in motoričnih sposobnosti. Možno je kupiti in enostavno izdelati zabavno leseno igralo za ležalnik, ki ga najdete na naši spletni strani. - Materiali, uporabljeni pri izdelavi ležalnika, so nežni do nežne otroške kože. - Lahek in enostavno prenosljiv, enostaven za uporabo doma in na poti - Z izključno naravnim zibanjem - nežno naravno zibanje vi ali vaš otrok, ne potrebuje baterije in deluje tiho - Ergonomska oblika, zahvaljujoč kateri ima vaš dojenček pravo podporo za glavo, vrat in hrbtenico - Dolga življenjska doba - to ležišče se lahko uporablja od rojstva do pribl - Enostavna nastavitev položajev: izbirajte med 3 položaji - spanje, počitek in igra glede na težo vašega otroka - Varno in preizkušeno - razvito v sodelovanju s pediatri, ortopedi in fiziologi, varnostni trak je mehko podložen - Ne vsebuje nobenih škodljivih snovi - Prevleko enostavno zložite in operete na 40 stopinj v pralnem stroju - Srečni otroci = srečni starši Specifikacija: Starost: od rojstva (3,5 kg) do približno 2 let (13 kg) Material: 100% poliester (materiali imajo OKO-TEX Standard 100, razred 1, so otrokom prijazni in ne povzročajo alergij) Teža: 2,3 kg (vključno z embalažo 3,2 kg) Dimenzije: 39x79x56 cm razloženo v najvišjem položaju, 39x89,5x10 cm transportne mere Vzdrževanje: prevleko lahko perete v pralnem stroju na 40 stopinj, perete posebej, ne belite, ne sušite v sušilnem stroju Varnost: Ležalnik ustreza varnostnim standardom EN13209-2-2005 in ameriškim varnostnim standardom ASTM F2236 in CPSIA 2008.
out of stock
268,97 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za BabyBjorn Bliss Anthracite. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka BabyBjorn Bliss Anthracite. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (7317680060785)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki