Grip Tecnifibre Players Dry ATP 0,4mm

Cena od 7,20 € do 7,49 €
Grip Tecnifibre Players Dry ATP 0
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Grip Tecnifibre Players Dry 0,4mm

Tecnifibre je na željo ATP igralcev izdelal povsem nov grip in ga poimenoval Players Dry ATP. Ob sodelovanju z ATP-jem in pogovoru z igralci so ugotovili, da se med tekmovanjem igralci zelo znojijo in tako potrebujejo grip, ki bo zelo hitro vpijal znoj, ter tako ohranjal izredno dober oprijem, hkrati pa so si zaželeli tudi izredno tanek grip, debeline le 0,40mm.Grip Players Dry Tecnifibre ATP Zato so uporabili posebno Natural Felt tehnologijo, ki omogoča odlično vpijanje potu ter izredno tanek grip zanatančne in efektivne udarce. Preizkusili so preko 20 različnih materialov, saj so želeli izdelati grip, ki bo tanek kot Babolat VS grip in vpojen kot Tourna grip. Grip je testiralo preko 600 različnih igralcev, ki so bili zelo zadovoljni z rezultatom. Barva: bela Debelina: 0,40mm V paketu so 3-je gripi.
in stock
7,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Tecnifibre Players Dry ATP set gripov za lopar, 3 kosi, 0,4 mm, bel

Tecnifibre je na željo ATP igralcev izdelal povsem nov grip. Razvili so grip, ki hitro vpija znoj, ter tako ohranja izredno dober oprijem, hkrati pa je izredno tanek (0,4 mm). Na voljo je v beli barvi. Tecnifibre
Razpoložljivost je treba preveriti
7,39 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Grip Tecnifibre Players Dry ATP 0. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Grip Tecnifibre Players Dry ATP 0. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3490150184175)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki