TrueLife Invio BW Single električen grelnik za stekleničke

Cena od 34,99 € do 51,88 €
TrueLife Invio BW Single električen grelnik za stekleničke
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

TrueLife Invio BW Single električen grelnik za stekleničke

ODREZANE CENE – 15% popusta na izbrano otroško opremo znamke TrueLife s promo kodo 24MDL4SI236 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Električen grelnik za stekleničke TrueLife Invio BW single je opremljen s hitrim in enakomernim ogrevanjem, več nivoji želene temperature in funkcijo Keep Warm za dolgotrajno vzdrževanje temperature. Tiho delovanje in enostavno vzdrževanje sta le še pika na i. TrueLife
Razpoložljivost je treba preveriti
34,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

TRUELIFE Invio BW Enojni grelnik mleka in hrane

Če želite svojemu otroku vedno le najboljše, a hkrati prihranite čas, opremite svoje gospodinjstvo s kakovostnim grelnikom za otroške stekleničke. Invio BW Single enakomerno segreva materino mleko ali otroško hrano v otroški steklenički, zahvaljujoč kroženju ogrevanja v rednih časovnih presledkih in hkrati ohranja konstantno temperaturo. Zahvaljujoč funkciji Keep Warm, ki ohranja mleko na pravi temperaturi, imate pripravljeno hranjenje, kjer koli ga potrebujete. Invio BW Single je primeren za vse vrste otroških stekleničk. Udobje in udobje na poti Invio BW Single lahko vzamete na pot brez skrbi. Je lahek in se zlahka spravi v vašo previjalno torbo. Poleg standardnega omrežnega kabla je opremljen tudi z avtomobilskim adapterjem. Nikoli več vam ne bo treba prenehati hraniti svojega otroka, ko se vam mudi. Grelec samo vtaknite v vtičnico v avtomobilu in otrok bo vesel na cesti. Enostavno upravljanje Grelnik je enostaven za montažo in upravljanje. Stekleničko postavite v varnostno košaro in jo postavite v grelnik, ki ga lahko preprosto napolnite in izberete želeno nastavitev. Nastavite želeno temperaturo z vrtljivim gumbom ali uporabite enega od prednastavljenih načinov. Gumb za steklenico se začne segrevati na 40 °C, gumb za lonec na 70 °C. Ko je dosežena nastavljena temperatura, se grelnik samodejno izklopi. Lastnosti : Visoka hitrost ogrevanja. Ogrevanje otroških stekleničk v grelniku Invio BW Single ne vzame skoraj nič časa. Enakomerno segreva. Mleko se enakomerno segreva s kroženjem v rednih presledkih. Funkcija ohranjanja toplote. Funkcija Keep Warm ohranja mleko na pravi temperaturi, tako da imate pripravljeno hranjenje, ko ga potrebujete. enostavno upravljanje in vzdrževanje. Grelnik je enostaven za montažo, njegovo upravljanje pa preprosto in intuitivno. Tiho delovanje. Grelec deluje tiho, a še vedno učinkovito. Varnostni podaljšek. Paket vsebuje varnostni nastavek za otroško stekleničko, ki zagotavlja varno rokovanje s stekleničko. 100% silikon brez BPA. Grelec je izdelan iz visokokakovostnega silikona in ne vsebuje BPA spojine. Doma in na cesti. Paket vključuje avtomobilski adapter, tako da lahko mleko brez težav ogrejete na cesti. Več temperaturnih stopenj. Željeno temperaturo izberete sami, z vrtljivim gumbom ali gumbi.
out of stock
51,88 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za TrueLife Invio BW Single električen grelnik za stekleničke. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka TrueLife Invio BW Single električen grelnik za stekleničke. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8594175354003)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki