Philips Avent Premium grelnik stekleničk in otroške hrane SCF358/00

Cena od 49,80 € do 65,99 €
Philips Avent Premium grelnik stekleničk in otroške hrane SCF358/00
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Philips AVENT Grelnik stekleničk SCF358/00

Hiter in varen način za segrevanje mleka in otroške hrane. Lastnosti: segreje steklenico v 3 minutah enakomerno segrevanje - mleko med segrevanjem neprekinjeno kroži, zato se segreje hitro in enakomerno brez vročih točk nežno odmrzovanje inteligentna regulacija temperature - mleko želene temperature z enim pritiskom na gumb, takoj ko doseže želeno temperaturo ohranja mleko toplo do ene ure Za dojenčke je naravno, da pijejo toplo mleko, zato je pametno otroku dati ogreto stekleničko. Priročen način za doseganje tega je s pomočjo grelnika stekleničk. S preprostim pritiskom na gumb naš inteligentni temperaturni senzor segreje vsebino na želeno temperaturo. Združljivo s stekleničkami Philips Avent in večino drugih običajno dostopnih stekleničk za dojenčke. 150 ml mleka pri temperaturi 20°C v 260 ml plastenki Opomba: Philips AVENT ne priporoča pogrevanja otroške hrane v mikrovalovni pečici. Zaradi neenakomerne temperature hrane lahko pride do opeklin v otrokovih ustih ali grlu.
out of stock
49,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Philips Avent grelnik stekleničk AVENT SCF358/00

Hitri grelec za stekleniče Philips AVENT je pripravljen za uporabo že v samo 3 minutah. Grelnik preprečuje pregrevanje mleka in otroške hrane, s čimer ohranja idealno temperaturo do 60 minut. Ima tudi priročno funkcijo odmrzovanja za vsebnike za mleko in za hrano. Philips Avent
Razpoložljivost je treba preveriti
65,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Philips Avent Premium grelnik stekleničk in otroške hrane SCF358/00. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Philips Avent Premium grelnik stekleničk in otroške hrane SCF358/00. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8710103923084)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki