LOVI Grelec za otroške stekleničke - bel

Cena od 59,10 € do 70,50 €
LOVI Grelec za otroške stekleničke - bel
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LOVI Grelec za otroške stekleničke - bel

Idealen pomočnik za ogrevanje hrane. Lastnosti: Idealno temperaturo dosezite v nekaj minutah, ne glede na to, ali je bila hrana v hladilniku ali na sobni temperaturi. Hitro in enakomerno ogrevanje. Intuitivno upravljanje na jasnem zaslonu. Univerzalni - združljiv z večino otroških stekleničk, ki so na voljo na trgu. Varno - samodejni izklop brez vode v načinu HOT. Merilnik vode v paketu. 4 funkcije v treh načinih BOTTLE način - ogrevanje tekočin v steklenici, odtajanje hrane, shranjene v vrečki. Vzdržuje potrebno temperaturo mleka ali vode do 10 ur. Način HOT - hitro ogrevanje hrane + funkcija sterilizacije steklenic in dodatkov. Način DINNER - vzdržuje zahtevano temperaturo do 3 ure.
out of stock
67,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LOVI grelnik stekleničk, bel

Grelnik stekleničk LOVI 4v1 – segreva, vzdržuje temperaturo, odtaljuje in parno sterilizira. Hitro in enakomerno ogrevanje. Intuitivno delovanje na jasnem zaslonu. 4 funkcije v treh načinih. BOTTLE, HOT, DINNER . Vsestranski – združljiv z večino otroških stekleničk, ki so na voljo na trgu. Varnost – samodejni izklop v odsotnosti vode v načinu HOT. Priložena skodelica za odmerjenje vode. Sodoben dizajn. LOVI
Razpoložljivost je treba preveriti
70,50 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LOVI Grelec za otroške stekleničke - bel. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LOVI Grelec za otroške stekleničke - bel. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5903407770512)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki