Avid gramofon Diva II SP

Cena od 3.500,00 € do 4.700,00 €
Avid gramofon Diva II SP
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Avid DIVA ll COMPLETE Gramofon

Diva II je s svojo zmogljivostjo zelo visoko postavil lestvico v svojem razredu, vendar vam Diva II SP daje pravi vpogled v zmogljivost, ki obstaja le v vrhunskem zvoku. V absolutnem smislu je to že precej blizu razkošnega Volvereja, daleč od zgolj kozmetične preobrazbe. Nadzor in natančnost pri reprodukciji sta na najvišji ravni, rezultat dobro usmerjenih oblikovalskih prizadevanj v vsakem modelu AVID. Natančno obrnjena aluminijasta plošča je prvi in ​​očiten korak naprej, njene absorpcijske vibracijske lastnosti pa so v sožitju z lastnostmi podvozja. V kombinaciji z edinstvenim suhim ležajem so torzijske vibracije praktično odpravljene. Natančen nadzor števila vrtljajev je dosežen s posebnim DSP -jem, likanje napetosti v omrežju je zagotovljeno, da motor zagotovi veliko količino čiste moči pogonskemu motorju. Na ta način je mogoče vse zelo natančno umeriti in zagotoviti popolno hitrost plošče. Dvojni trak pomaga zmanjšati hrup motorja, vibracije in nadzor, kar pomaga nadzorovati dinamiko in stabilnost plošče pri obremenitvi. Rezultat? Nežen, a tudi dinamičen zvok, izboljšave ločljivosti tako na globokem kot na visokem koncu zvočnega spektra. Gramofon ima ročaj TA-3.
Na voljo
3.500,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

AVID Diva II SP Gramofon + SME309 Ročka

Vpogled v high-end avdio zmogljivosti Diva II je s svojimi zmogljivostmi postavila merila v svojem razredu na zelo visoko raven, saj vam Diva II SP daje pravi vpogled v zmogljivosti, ki so prisotne zgolj v high-end avdio razredu. Ta je v absolutnih merilih že povsem ob razkošnem Volvereu, daleč od kakšne zgolj lepotne preobrazbe. Nadzor in natančnost v reprodukciji so na najvišji ravni, rezultat dobro usmerjenih konstrukcijskih naporov pri vseh AVID modelih. Natančno izdelan aluminijast krožnik je prvi in očiten korak naprej, njegove lastnosti vpijajo vibracije in so v simbiozi z lastnostmi ogrodja. V kombinaciji z edinstvenim suhim ležajem, so torzijske vibracije skoraj v celoti odstranjene. Natančen nadzor hitrosti je zagotovljen s pomočjo posebnega DSP-ja, odstopanja v omrežni napetosti pa prečiščene, da bi zagotovili motorju zadostno zalogo moči za pogon. Na ta način se lahko vse zelo natančno umerja in zagotovi popolno hitrost krožniku. Dvojni trak pomaga pri zmanjševanju glasnosti motorja, vibracij in nadzora, kar skupaj omogoča nadzor dinamike in stabilnosti krožnika ob obremenitvi. Rezultat? Uglajen in tudi dinamičen zvok, izboljšana definicija tudi na globokem in visoke koncu zvočnega spektra. OPOMBA: V navedeni ceni ni všteta glava. Še več o modelu AVID Diva II SP in drugi ponudbi high-end naprav si oglejte Sonus Elite.
Na voljo
4.700,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Avid gramofon Diva II SP. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Avid gramofon Diva II SP. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom.
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki