Audio-Technica gramofon AT-LPW50PB USB

Cena od 327,90 € do 509,00 €
Audio-Technica gramofon AT-LPW50PB USB
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Audio Technica AT-LPW50PB

Audio Technica AT-LPW50PB je popolnoma manualni (ročni) gramofon s pogonom na jermen, zasnovan za optimalno reprodukcijo visokokakovostnega zvoka iz vinila. Odlikuje ga 30 mm debela antirezonantna plošča MDF s črnim zaključkom z visokim sijajem za ublažitev nizkofrekvenčnih zvočnih povratnih informacij in senzorsko nadzorovan motor, ki zagotavlja natančne hitrosti vrtenja plošče 33-1 / 3 in 45 vrt / min. Gramofonska plošča ima ravni mat ročaj iz ogljikovih vlaken z nastavljivo silo tekalne površine in univerzalno glavo ročaja AT-HS4 ter s phono glavo Dual Moving Magnet AT-VM95E. Audio Technica je že več kot 50 let vodilna v proizvodnji in oblikovanju gramofonskih glav. Pravi primer tega strokovnega znanja je AT-VM95E, ki je opremljen z eliptično iglo 0,3 x 0,7 mm, vendar je združljiv tudi s katero koli iglo serije VM95 in ponuja širok izbor možnost za vsak proračun in vlogo. Ta model gramofona je opremljen z vgrajenim phono predojačevalnikom in snemljivim dvojnim izhodnim kablom RCA, ki omogoča neposredno povezavo s komponentami, ki imajo ali nimajo namenskega phono vhoda.
Na voljo
429,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Audio-Technica AT-LPW50BTRW gramofon, Bluetooth, rožni les

Audio-Technica AT-LPW50BTRW gramofon se ponaša s pogonom na jermen ter hitrost predvajanja 33–1/3 in 45 RPM. Zahvaljujoč tehnologiji Bluetooth ga lahko povežete z zvočniki ali slušalkami, opremljen pa je tudi s phono predojačevalnikom za neposredno povezavo na zvočnike. S svojim ohišjem iz rožnega lesa in izjemnim izgledom popestri izgled vsakega prostora. Audio-Technica
Razpoložljivost je treba preveriti
486,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Audio-Technica gramofon AT-LPW50PB USB. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Audio-Technica gramofon AT-LPW50PB USB. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4961310158576)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki