Panasonic linija SC-PM700EG-S, USB

Cena od 199,99 € do 220,90 €
Panasonic linija SC-PM700EG-S
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Panasonic SC-PM700EG-S glasbeni stolp

Panasonic SC-PM700EG-S glasbeni stolp je opremljen s CD-predvajalnikom, radijskim sprejemnikom FM in brezžično povezavo Bluetooth®. Izhodna glasbena zmogljivost 80 W (RMS). Povezljivost: 1 x USB 2.0, 1 × 3,5 mm avdio priključek. Panasonic
Razpoložljivost je treba preveriti
199,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Glasbeni stolp PANASONIC SC-PM700EG-S

Svojo glasbo preprosto predvajajte, kot si želitePM700 je eleganten mikrosistem s CD-predvajalnikom, radijskim sprejemnikom in brezžičnim predvajanjem prek povezave Bluetooth®. Zaradi tehnologije za preoblikovanje zvoka glasba zveni odlično – ne glede na to, iz katerega vira prihaja. Z 80 W jakosti čistega zvoka, ki ga zagotavlja par stereo zvočnikov, se boste kmalu izgubili v glasbi.Preprosto poslušajte glasbo, ki vam je všečSistem PM700 je elegantna mikro komponenta, ki vključuje CD predvajalnik, radio in brezžično Bluetooth® predvajanje. Zahvaljujoč tehnologiji preoblikovanja zvoka glasba zveni odlično, od koder koli prihaja. Z 80 vati čistega in močnega zvoka, ki ga prenaša par stereo zvočnikov, vas bo glasba takoj prevzela.Visokokakovosten zvok za vso vašo glasboNaša tehnologija preoblikovanja zvoka zmanjšuje popačenja pri predvajanju digitalne glasbe prek široke pasovne širine in rešuje težave, kot je šum pri napajalnem omrežju, kar zagotavlja visokokakovosten zvok. Ta rešitev izboljša lokalizacijo zvočne slike in reproducira zvok, ki je bolj podoben izvajalcu, zato vaša glasba zveni bolje.Glasbo predvajajte brezžično z Bluetooth®Zahvaljujoč vgrajenemu Bluetooth® lahko PM700 brezžično predvaja zvočne datoteke iz vašega pametnega telefona in drugih pametnih naprav, tako da lahko enostavno uživate v seznamih predvajanja in podcastih v čistem, močnem zvoku.Prilagodite zvok, da bo ustrezal vašemu glasbenemu sloguZvok lahko enostavno prilagodite zvočni vsebini, ki jo poslušate, zahvaljujoč neodvisnim vrtljivim gumbom za nizke in visoke tone, ki so na voljo na glavni enoti. 
in stock
219,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Panasonic linija SC-PM700EG-S. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Panasonic linija SC-PM700EG-S. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5025232948062)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki