Panasonic linija SC-HC200EG-W, USB

Cena od 119,99 € do 230,70 €
Panasonic linija SC-HC200EG-W
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Glasbeni stolp PANASONIC SC-HC200EG-W bel

Tanek, eleganten in kompakten mikro sistem Panasonic SC-HC200EGHC200 je tankega dizajna, nudi pa čist in jasen zvok z minimalnimi popačenji. Omogoča vam uživanje v CD-jih in radiu, pa tudi v vrsti drugih glasbenih medijev s pomočjo Bluetootha. Čeprav je cena zelo ugodna, HC200 prinaša novo doživetje glasbe v vaše življenje.Jasen in dinamičen zvokKompaktno in tanko ohišje je dom najnovejše avdio tehnologije. Digitalni ojačevalnik z dvema kanaloma predstavlja bistvo, ki nudi jasen in dinamičen zvok brez popačenj. HC200 se bo vklopil v vaše življenje in ga obogatil z bogatim zvokom.Tanek in eleganten dizajnTa enostaven in eleganten dizajn se popolnoma vklaplja v vsak prostor, od tradicionalnega do sodobnega.Dizajniran za ljubitelje glasbeNe glede na to, ali radi poslušate glasbo iz tradicionalnih izvorov, kot sta CD ali radio, ta fleksibilen HiFi sistem podpira tudi najnovejše storitve pretakanja glasbe preko Bluetootha. Enostavno si naložite aplikacijo Panasonic Music Streaming za upravljanje z vsebinami, ki jih imate radi preko priljubljenih storitev za pretakanje glasbe.
in stock
119,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Panasonic Mini Hi-fi SCHC200EGW Bluetooth 20W

Če ste navdušenec nad IT in elektronika , želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Mini Hi-fi Panasonic SCHC200EGW HiFi Bluetooth 20W Bela po najboljši ceni. Panasonic
Razpoložljivost je treba preveriti
230,70 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Panasonic linija SC-HC200EG-W. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Panasonic linija SC-HC200EG-W. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5025232878406)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki