Hape Učite se s pomočjo luči Boben

Cena od 18,69 € do 22,75 €
Hape Učite se s pomočjo luči Boben
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Hape Učite se s pomočjo luči Boben

Naučite se igrati boben. Pomagajte otroku odkriti svoj glasbeni talent. Ta silikonski boben uči otroke tempa in ritma skozi dva različna glasbena načina in vodilne lučke. Otroka predstavite osnovni igri z ritmom načina treninga in vadite njegov čas v šestih preprostih ritmih. Ko to storijo, lahko preklopijo v način melodije in se igrajo z resničnimi skladbami, tako da preprosto preklopijo stikalo na bobni. Hape
Razpoložljivost je treba preveriti
18,69 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Hape Učite se s pomočjo lučk - Bobni

Naučite se igrati boben. Pomagajte svojemu otroku odkriti svoj glasbeni talent. Ta silikonski boben uči otroke tempa in ritma prek dveh različnih glasbenih načinov in smernih lučk. Predstavite svojega otroka v osnovno igro z načinom vadbe ritma in vadite njeno merjenje časa v šestih preprostih ritmih. Ko to storijo, lahko preklopijo v način melodije in predvajajo prave pesmi, preprosto s preklopom stikala na strani bobna. Ta dva načina pomagata majhnim otrokom razviti logično razmišljanje, fine motorične sposobnosti, potrpežljivost in se hkrati zabavati. Boben ima dva kladiva in praktično vgrajeno držalo, da se ne izgubita. Uporabite jih ali svoje roke, da ustvarite mehke zvoke bobnov. Igrate lahko tudi na izklopljenem bobnu. Boben se sam izklopi po 5 minutah nedejavnosti. Velikost: 19 x 10,5 x 16,5 cm. Velikost paketa: 18,3 x 24,2 x 18,5 cm. Baterije: 3 x AAA (baterije priložene). Starost: 1+.
in stock
22,75 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Hape Učite se s pomočjo luči Boben. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Hape Učite se s pomočjo luči Boben. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (6943478031128)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki