UVI Storm

Cena od 91,90 € do 116,89 €
UVI Storm
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

UVI Chair Storm gamerski stol

UVI CHAIR Storm Blue je najpreprostejši UVI stol. Je nekoliko manjši od ostalih UVI stolov, zaradi česar je perfekten stol tudi za otroke. Storm Blue ima butterfly mehanizem, ki omogoča nagibanje do 35 stopinj. Stol je napolnjen z udobno peno, ki zagotavlja, da je sedenje kot se le da udobno. Za razliko od drugih UVI stolov, Storm Blue nima nastavljivih naslonjal za roke, vendar so njegova naslonjala za roke dodatno oblazinjena in tako poskrbijo za dodatno udobje. Vstopite v neurje in uživajte v udobnosti, ki presega vašo domišljijo!
Razpoložljivost je treba preveriti
105,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

UVI Chair gamerski stol Storm, moder

Gaming tedni – dodatnih 10 % popusta s promo kodo GAMINGTEDNI10. Ponudba velja do 26. 5. 2024 oz. do razprodaje zalog. Gaming stol bo poskrbel za udobje tudi med večurnim igranjem iger ali delu na računalniku. Stolu lahko zlahka prilagodite višino stola od 108 cm do 119cm. UVI
Razpoložljivost je treba preveriti
116,89 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za UVI Storm. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka UVI Storm. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (2000013935571)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki