UVI Sport XL

Cena od 245,90 € do 294,00 €
UVI Sport XL
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

UVI Chair gamerski stol Sport XL, bel

Izredno udoben, fleksibilen in robusten igričarski stol, ki podpira obremenitev do kar 185 kg. Poleg tega, da vam bo zagotovil udobje med igranjem, bo poskrbel za to, da boste sedeli v pravilnem položaju, s čimer vam bo pomagal preprečiti poškodbe v kasnejših obdobjih življenja. UVI
Razpoložljivost je treba preveriti
265,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

UVI Chair Sport XL gamerski stol

UVI Sport XL White je najmočnejši UVI stol! Ustvarjen je bil za vsakogar, ki je večji in močnejši od povprečne osebe. Tako je Sport XL White okrepljen z jeklenim okvirjem in je malo širši, višji in trdnejši. Ampak ne skrbite, kljub temu da je Sport XL White močnejši, je še vedno zelo fleksibilen in se bo zlahka prilagodil vsem vašim potrebam. Če ste višja ali močnejša oseba, oziroma par, ki rad sedi skupaj na enem stolu, potem je Sport XL White prava izbira za vas!
Razpoložljivost je treba preveriti
294,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

UVI Chair Sport XL gamerski stol

UVI Sport XL Blue je najmočnejši UVI stol! Ustvarjen je bil za vsakogar, ki je večji in močnejši od povprečne osebe. Tako je Sport XL Blue okrepljen z jeklenim okvirjem in je malo širši, višji in trdnejši. Ampak ne skrbite, kljub temu da je Sport XL Blue močnejši, je še vedno zelo fleksibilen in se bo zlahka prilagodil vsem vašim potrebam. Če ste višja ali močnejša oseba, oziroma par, ki rad sedi skupaj na enem stolu, potem je Sport XL Blue prava izbira za vas!
Razpoložljivost je treba preveriti
294,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za UVI Sport XL. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka UVI Sport XL. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0027132419913)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki