Sony Playstation 5 Pulse 3D Grey Camo gaming slušalke, 3.5 mm/USB/bluetooth/brezžične, siva, mikrofon

Cena 79,99 €
Sony Playstation 5 Pulse 3D Grey Camo gaming slušalke
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

PlayStation PS5 brezžične Pulse3D slušalke - Grey Camo

Playstation PS5 brezžične Pulse3D slušalke Uživajte v popolni brezžični izkušnji, ki jo nudijo slušalke, prilagojene za 3D zvok na PS4 in PS5 konzolah. Brezžične slušalke PULSE 3D se lahko pohvalijo z izpopolnjeno zasnovo z dvema mikrofonoma z odstranjevanjem šumov, napajanjem prek USB Type-C® priključka in vrsto enostavno dostopnih gumbov za upravljanje. Dva skrita mikrofonaPoskrbite, da vas bodo prijatelji s povezavo slišali. To omogočata dva vgrajena mikrofona, nameščena na optimalni mesti za zvoka, ki imata za kristalno čisti zvok vgrajeno tehnologijo za odpravljanje šumov. Enostavno dostopni gumbi za upravljanjeUpravljajte z nastavitvami med samim igranjem. Vgrajeni gumbi vam omogočajo, da utišate mikrofon, nastavljate skupno glasnost, prilagajate zvok igre ter upravljate z zvokom klepeta. Z namenskim gumbom za nadzor mikrofona pa lahko enostavno preverite, kako vas slišijo drugi igralci.Brezžični vmesnikUživajte v brezžičnem igranju do 12 ur, kar omogoča vgrajena akumulatorska baterija. S priloženim vmesnikom jih povežite s konzolo PS5 ali PS4™ in z združljivim računalnikom z operacijskim sistemom Windows ali macOS®.3,5 mm vtičnicaS priloženim zvočnim kablom s 3,5 mm vtičnico enostavno povežite slušalke s PlayStation®VR in z mobilnimi napravami.
in stock
79,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Sony PS5 Pulse 3D brezžične slušalke, Gray Camo

PS5 Pulse 3D brezžične gaming slušalke s 3D prostorskim zvokom za igralno konzolo PlayStation 5. Zagotavljajo zanesljivo brezžično povezovanje s tehnologijo Radio Frequency. Sony
Razpoložljivost je treba preveriti
79,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Sony Playstation 5 Pulse 3D Grey Camo gaming slušalke. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Sony Playstation 5 Pulse 3D Grey Camo gaming slušalke. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0711719406990)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki