Logitech G733 Lightspeed gaming slušalke, 3.5 mm/USB/brezžične, bela/modra/črna, mikrofon

Cena od 139,99 € do 160,07 €
Logitech G733 Lightspeed gaming slušalke
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LOGITECH G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming z mikrofonom črne slušalke

LIGHTSPEED povezava slušalk LOGITECH G733 ponuja do 20 metrov brezžične svobode, odlična baterija pa poskrbi za do 29 ur delovanja.
Razpoložljivost je treba preveriti
139,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LOGITECH G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming z mikrofonom bele slušalke

LIGHTSPEED povezava brezžičnih slušalk LOGITECH G733 ponuja do 20 metrov brezžične svobode, odlična baterija pa poskrbi za do 29 ur delovanja.
Razpoložljivost je treba preveriti
157,05 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LOGITECH G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming z mikrofonom bele slušalke

Logitech G733 LIGHTSPEED - LIGHTSPEED brezžicna povezava ter odlicna baterija za do 29 ur delovanja z enim polnjenjem - Logitech PRO-G gonilnik, narejen za natancen in poln zvok - Prostorski zvok DTS Headphone:X 2.0 omogoca, da v igri natancno slišite vse okoli sebe - Mikrofon z BLUE VO!CE filtri, za kristalno cist govor - Personalizacija z menjavo naglavnega traku ali zašcitnega pokrivala za mikrofon BREZŽICNA POVEZAVA LIGHTSPEED LIGHTSPEED povezava ponuja do 20 metrov brezžicne svobode, odlicna baterija pa poskrbi za do 29 ur delovanja. IZJEMEN ZVOKLogitech PRO-G gonilnika sta narejena za natancen in poln zvok. Potopite se v igro s prostorskim zvokom DTS Headphone:X 2.0, vaši soigralci pa naj vas jasno slišijo z mikrofonom z BLUE VO!CE filtri. ULTRA LAHKE, ULTRA UDOBNEG733 tehtajo le 278 gramov, vzmeten in elasticen naglavni trak pa poskrbi, da je teža lepo razporejena. Ušesni blazinici sta narejeni iz dvoslojne spominske pene in zagotavljata odlicno udobje. ">  
Razpoložljivost je treba preveriti
160,07 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LOGITECH G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming z mikrofonom črne slušalke

Logitech G733 LIGHTSPEED - LIGHTSPEED brezžicna povezava ter odlicna baterija za do 29 ur delovanja z enim polnjenjem - Logitech PRO-G gonilnik, narejen za natancen in poln zvok - Prostorski zvok DTS Headphone:X 2.0 omogoca, da v igri natancno slišite vse okoli sebe - Mikrofon z BLUE VOICE filtri, za kristalno cist govor - Personalizacija z menjavo naglavnega traku ali zašcitnega pokrivala za mikrofon BREZŽICNA POVEZAVA LIGHTSPEED LIGHTSPEED povezava ponuja do 20 metrov brezžicne svobode, odlicna baterija pa poskrbi za do 29 ur delovanja. IZJEMEN ZVOK Logitech PRO-G gonilnika sta narejena za natancen in poln zvok. Potopite se v igro s prostorskim zvokom DTS Headphone:X 2.0, vaši soigralci pa naj vas jasno slišijo z mikrofonom z BLUE VOICE filtri. ULTRA LAHKE, ULTRA UDOBNE G733 tehtajo le 278 gramov, vzmeten in elasticen naglavni trak pa poskrbi, da je teža lepo razporejena. Ušesni blazinici sta narejeni iz dvoslojne spominske pene in zagotavljata odlicno udobje.
Razpoložljivost je treba preveriti
160,07 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Logitech G733 Lightspeed gaming slušalke. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Logitech G733 Lightspeed gaming slušalke. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5099206093768)
Ocene i komentarji
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki