Miška STEELSERIES Sensei Ten, optična, RGB, 18000 dpi, USB, črna

Cena od 32,99 € do 40,00 €
Miška STEELSERIES Sensei Ten
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

SteelSeries Sensei Ten računalniška gaming miška (62527)

Žična gaming miška zasnovana za desničarje in levičarje. SteelSeries Sensei Ten ima visoko natančen optični senzor SteelSeries TrueMove Pro, nastavljivo občutljivost do 18 000 DPI, 8 gumbov in osvetlitev RGB. Zelo vzdržljiva mehanska stikala z življenjsko dobo do 60 milijonov klikov. SteelSeries
Razpoložljivost je treba preveriti
32,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Žična gaming miška STEELSERIES SENSE TEN

LEGENDA je rojenaDolgo hvaljeni kot kralj igralnih mišk, je SteelSeries Sensei s svojo ikonično obliko in zmogljivostjo opredelil svet konkurenčnih miši. Z enako ljubljeno obliko in povsem novimi nadgradnjami pod pokrovom se je Sensei Ten razvil do popolnosti.Legendarna oblika in izvedbaOblika Senseia je pogosto posnemana, vendar nikoli podvojena. Ostali smo zvesti prvotni Senseijevi ljubljeni dvosmerni obliki: dober občutek, ne glede na to, kako držite miško.Uravnoteženo za zmogljivostZ 18.000 CPI, 450 IPS in pospeševanjem 50G je senzor TrueMove Pro optimiziran posebej za sledenje bolje kot kateri koli drug senzor na trgu, zato je vaše ciljanje natančnejše kot kdaj koli prej.   
in stock
39,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Miška STEELSERIES Sensei Ten. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Miška STEELSERIES Sensei Ten. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5707119040334)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki