Polar Polar H10

Cena od 84,60 € do 208,00 €
Polar Polar H10
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Polar Senzor srčnega utripa H10, camo

Ko gre za natančnost in povezljivost, je senzor srčnega utripa Polar H10 najboljša izbira. Spremljajte svoj srčni utrip z največjo natančnostjo in ga povežite s svojo vadbeno opremo.S Polar H10 je sledenje srčnemu utripu bolj natančno kot kdajkoli prej.Povežite svoj Polar H10 s Polar Beat, brezplačno vadbeno aplikacijo in prejemajte natančne podatke o srčnem utripu v realnem času neposredno na svojem telefonu. Niste ljubitelj vadbe s telefonom? Polar H10 vam omogoča sledenje vadbe brez telefona in kasnejši prenos podatkov o srčnem utripu v Polar Beat. Preprosto začnite vadbo v aplikaciji, pustite telefon in nadaljujte z vadbo.Polar H10 deluje z vodilnimi vadbenimi aplikacijami, združljivo vadbeno opremo in mnogimi drugimi napravami Bluetooth. Povežite svoj srčni utrip s svojo najljubšo aplikacijo ali vadbeno opremo in optimizirajte svojo vadbo za dosego svojih ciljev.Primerno za plavanjePolar H10 je popolnoma vodotesen in prenaša podatke o srčnem utripu s frekvenco prenosa 5 kHz.Če nimate združljivega Polarjevega ure, vam Polar H10 omogoča sledenje srčnemu utripu v bazenu in kasnejši prenos podatkov o srčnem utripu v brezplačno aplikacijo Polar Beat.Polar Pro trakPolar H10 je opremljen s trakom Polar Pro, mehkim tekstilnim trakom z izboljšanimi elektrodami, ki zagotavlja natančno merjenje srčnega utripa brez motenj. Material je udoben za nošenje, protizdrsne silikonske pike in izboljšana zaponka pa trak varno držijo na mestu.Tehnične specifikacije:Združljivost: Združljivo s telefoni iPhone 4S in novejšimi, z izbranimi telefoni Android, vključno s Samsung Galaxy S3 in S4 z Androidom 4.3 ali novejšim. Preverite vse združljive izdelkePosodobitve: Prek mobilnega telefona z aplikacijo Polar Flow ali Polar BeatVelikost povezave: 34 x 65 x 10 mmTeža: Povezava 21 g, trak 39 gSpomin: Ena vadbaVrsta baterije: CR 2025Življenjska doba baterije: 400 ur z BLE in aktivnim prenosom 5 kHzVodotesnost: 30 m (primerno za plavanje)Materiali: Povezava: ABS, ABS + GF, PC, nerjavno jeklo. Trak: 38% poliamid, 29% poliuretan, 20% elastan, 13% poliester, silikonski odtisi.Delovna temperatura: -10 °C do +50 °CV paketu:H10 Bluetooth srčni utrip monitor s trakom M-XXLNavodila za uporabo
in stock
89,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Polar Senzor srčnega utripa H10, sivi - M-XXL

Kombiniran senzor srčnega utripa pošlje resničen in točen srčni utrip mobilni vadbeni aplikaciji, vključno s Polar Beat, in jo spremeni v pametnega vadbenega spremljevalca. H10 se prav tako poveže z mnogimi Polarjevimi izdelki kot tudi z združljivo vadbeno Polar H10 povežite s svojo fitnes aplikacijo ali z vadbeno napravo za aktualne podatke in natančno merjenje srčnega utripa med vadbo. Polar H10 lahko uporabite z mnogimi Polarjevimi izdelki in z združljivo vadbeno opremo ki za prenos podatkov uporabljajo Bluetooth.Senzorju srčnega utripa Polar H10 je priložen trak Polar Pro, mehek trak iz blaga z izboljšanimi elektrodami, ki omogočajo natančno merjenje srčnega utripa brez motenj. Material je udoben za nošenje, silikonski čepki in izboljšana zaponka pa poskrbita, da trak ostane na svojem mestu.Združljiv z mnogimi pametnimi fitnes aplikacijami, vključno s Polar BeatPolar H10 deluje z vsemi Polarjevimi urami in sledilniki, ki za prenos podatkov uporabljajo Bluetooth.Prenaša podatke o srčnem utripu med plavanjem s kompatibilnimi izdelki, ki podpirajo frekvenco 5kHzZaradi izboljšanih elektrod je Polar H10 najnatančnejši senzor srčnega utripa v zgodovini Polarjevih izdelkov.Polar H10 se stalno izboljšuje s posodobitvami programske opreme OTA.Polar H10 ima vgrajen pomnilnik za shranjevanje podatkov o srčnem utripu v okviru ene vadbe. Podatke lahko prenesete v Polarjevo brezplačno aplikacijo za telesno pripravljenost in trening.Novi trak okoli prsnega koša Polar Pro je udoben za nošenje zaradi mehkega materiala iz blaga, silikonskih čepkov, ki preprečujejo drsenje, in varne zaponke.
out of stock
89,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Polar Polar H10. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Polar Polar H10. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0725882051321)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki