WEBHIDDENBRAND Mojo Huge Vorvan

Cena od 24,77 € do 26,60 €
WEBHIDDENBRAND Mojo Huge Vorvan
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Mojo sperm whale ogromen

Kita semenca večinoma vidimo v skupinah od 15 do 20 živali. Samice se gibljejo v skupinah z mladiči, samci večinoma živijo sami ali se premikajo med skupinami. Samice z mladiči ostajajo v tropskih ali subtropskih vodah vse leto in očitno skupaj skrbijo za mladiče. Samci se selijo v višje zemljepisne širine, sami ali v skupinah, nato pa se vrnejo na ekvator za parjenje. Premikajo se zaradi velike repne plavuti. Ta realistična živalska figura lahko otrokom pomaga spoznati resnične značilnosti in značaj njenega modela. Zvestoba in kakovost obdelave bosta zlahka navdušila tudi zbiratelje. Figura je izdelana iz trpežne in neškodljive plastike, pakirana in dostavljena v prozorni plastični vrečki. Glavne značilnosti: verni detajli in barvanje vzdržljiv dizajn z licenco uglednih ustvarjalcev dokumentarnih filmov oblikovano v sodelovanju z zbirateljsko skupnostjo dimenzije: 30x10x8 cm starost: 3+
out of stock
24,77 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Mojo Huge Vorvan

Velikega kačarja običajno opazujemo v skupinah od 15 do 20 živali. Samice se gibljejo v skupinah z mladiči, medtem ko samci običajno živijo sami ali se gibljejo med skupinami.
Razpoložljivost je treba preveriti
26,60 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za WEBHIDDENBRAND Mojo Huge Vorvan. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka WEBHIDDENBRAND Mojo Huge Vorvan. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5031923872103)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki