Šola jahanja s kolesarji in konji

Cena od 74,70 € do 76,42 €
Šola jahanja s kolesarji in konji
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Schleich jahalna šola z jezdeci in konji 42389

Schleich jahalna šola je idealen dodatek k hlevu. Tam se srečujejo vsi ljubitelji konj, kjer trenirajo skakanje čez ovire in skrbijo za konje. Primerno za otroke od 3. leta. Schleich
Razpoložljivost je treba preveriti
74,70 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Šola jahanja s kolesarji in konji

Šola jahanja s kolesarji in konji Šola jahanja Schleich 42389 s konji in jahači. Šola jahanja s kolesarji in konji ne more biti lepša! Tu se redno srečujejo prijatelji. Tu trenirajo svoje prvake. Dresurni konj, parkour, kas ... trening je res raznolik. Po treningu prejme vsak konj zasluženo nagrado v obliki sladkega jabolka. Seveda - tudi čiščenje ni pozabljeno. V zavetišču je mogoče trenirati tudi v slabem vremenu. Streha ima premično okno. Trener konj lahko prime posamezne pripomočke za hranjenje in čiščenje živali. Ovire je mogoče prilagoditi po višini, odvisno od sposobnosti posameznih konj. vsebina paketa: streha, 10 kosov otroške igrače, kobila, žrebec, poni, trener, jahač, jahač ponija, jahač - akrobat, stojalo za sedlo, hranilnik, rdeče in zeleno jabolko, vedro, škatle, krtačo krzna, krtača na grivi, ovira, nalepke, bič, sedla, okrasne nalepke mere paketa: 40,0 x 31,5 x 10,8 cm Starostna kategorija: 3+ Oblikovano za: vse Material: guma, umetna masa Figurice Schleich se odlikujejo po svoji zvestosti obdelave, zahvaljujoč kateri otrokom omogočajo spoznavanje različnih živali, bodisi domačih, divjih, živali iz morskega sveta, pa tudi prazgodovinskih, že izumrlih. Schleich nenehno širi in obnavlja paleto svojih modelov, starejše, manj kakovostne modele pa nadomeščajo novi in bolje oblikovani.
in stock
76,42 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Šola jahanja s kolesarji in konji. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Šola jahanja s kolesarji in konji. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4059433572574)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki