Schleich Tennessee Walker, kobila 13833

Cena od 8,30 € do 9,59 €
Schleich Tennessee Walker
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Schleich Tennessee kobila

Žival - Tennessee kobila Schleich 13832 hišni konj Tennessee pločnik kobila. Ta konj ima nenavadno dolga in ravna kopita. Nima podkve. Njena hoja je torej drugačna, značilna za to pasmo. Imajo ga za mojstra hoje. Tennessee pločnik je pasma konj, ki prihaja iz južnih Združenih držav (Tennessee State). Njegovi predniki so bili verjetno španski konj, angleški polnokrvni, morgan, ameriški kasač in ameriški konjski konj. Zgodovina pasme je nastala sredi 19. stoletja. Prvotno naj bi bil vsestranski konj za oranje in jahanje, sposoben premagati velike razdalje, predvsem zaradi sadilnikov. Potrebovali so konja, ki je bil enostaven za vožnjo, ki bi lahko hodil ali tekel na dolge razdalje in s katerim so zlahka nadzorovali svoje pridelke. Barvanje: zaliv - kos - rdečelaska - belušaj. Tennessee pločnik je pameten, ustrežljiv, vztrajen, družaben in ljubeč konj prijetne narave, ki je primeren tako za otroke kot za jahače začetnike. Ima sloves najbolj dobrohotnega konja. dimenzije živali: 14,3 x 10,5 x 4,4 cm Starostna kategorija : 3+ Namenjeno: vsem Material: guma, plastika Schleichove figurice se odlikujejo z zvestobo izdelave, zahvaljujoč kateri otrokom omogočajo spoznavanje različnih živali, bodisi domačih, divjih, morskih, pa tudi prazgodovinskih, že izumrlih. Schleich nenehno širi in obnavlja ponudbo svojih modelov, starejše, manj kakovostne modele pa nadomeščajo novi in bolje oblikovani.
in stock
8,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Schleich 13833 Kobilica iz Tennesseeja

Čudovita ročno poslikana in podrobna figura konja ne bo navdušila le malih ljubiteljev teh plemenitih živali. Kobila Tennessee ima nenavadno dolga in ravna kopita. Nimajo podkev in nimajo pristriženih kopit. To jim je dalo prednost pri različnih vrstah hoje, pospešenem tempu, tekaškem tempu in klančini. Schleich
Razpoložljivost je treba preveriti
9,59 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Schleich Tennessee Walker. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Schleich Tennessee Walker. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4059433334646)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki