Schleich Set Appaloosa konji in pripomočki za treniranje

Cena od 29,51 € do 33,99 €
Schleich Set Appaloosa konji in pripomočki za treniranje
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Schleich Set Appaloosa konji in pripomočki za treniranje

Appaloosa konjski set in pripomočki za treniranje Schleich 42433 Appaloosa komplet za treniranje konj. Skupina Appaloosa konj trenira. Žrebe radovedno opazuje. Opazuje, kaj se dogaja v ogradi. Ti konji so res poslušni in so si za svoj trud zaslužili jabolko. vsebina paketa: kobila, žrebec, žrebe, jabolka, kozolec, trofeja, ovira, 4 x deli ograje dimenzije paketa: 24,5 x 5,2 x 19,0 cm Starostna kategorija: 3+ Figurice Schleich izstopajo po zvestobi obdelave, zahvaljujoč kateri otrokom omogočajo spoznavanje vseh vrst živali, pa naj bodo domače, divje, živali iz morskega sveta, pa tudi prazgodovinske, že izumrle. Schleich svojo ponudbo modelov nenehno širi in obnavlja, starejše manj kakovostne modele pa zamenjujejo novi in bolje izdelani.
in stock
29,51 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Schleich set konji in pribor za treniranje 42433

Dodatna oprema je primerna za ustvarjanje in ima neskončne možnosti razširitve, hkrati se lahko kombinira s konjeniki in konji. Prijateljica Lisa obožuje konje – ko je nekoč prišla na trening, je videla kobilo, ki je skočila čez ovire, čeprav se je usposabljala na zahodni šoli. Bila je izredno ponosna na njo. Schleich
Razpoložljivost je treba preveriti
33,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Schleich Set Appaloosa konji in pripomočki za treniranje. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Schleich Set Appaloosa konji in pripomočki za treniranje. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4059433572659)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki