Schleich Adventure avto s prikolico in konjem

Cena od 69,40 € do 125,00 €
Schleich Adventure avto s prikolico in konjem
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Schleich Adventure avto s prikolico in konjem

Hannah in njen oče imata odlično prikolico za konje iz Schleich® Horse Cluba! Širok nabor funkcij ponuja številne možnosti igranja iger. Sedeže v prostornem terencu je mogoče zložiti, tako da lahko v figuro gospoda Kramerja zapakirate marsikaj, na primer zložljiv šotor in obsežno jahalno opremo, ki jo sestavljajo čelada, sedlo, uzda, vedro in negovalna škatla z masažno krtačo in žrebe. Na voljo je tudi lestev. Hannah ni le pridno trenirala za turnir, ampak je tudi vadila, da je svojo kobilo Holstein spravila v snemljivo prikolico za konje. Zahvaljujoč svojemu samozavestnemu in umirjenemu obnašanju je kobila pripravljena vstopiti in izstopiti iz prikolice. V prikolici za konje je mreža za seno z balami slame, tako da je kobila med jahanjem dobro založena. Komplet vsebuje: 1x SUV, 1x prikolica za konje, 1x stanovanje, 1x punca, 1x moški, 1x kobila, 1x sedlo, 1x uzda, 2x bale slame, 1x mreža za seno, 1x lestev, 1x klobuk, 1x toplotna čelada, 1x škatla za nego, 1x masažna krtača, 1x grablje. Schleichove figurice so izjemno podrobne, ljubeče poslikane in omogočajo otrokom, da se igrajo in učijo hkrati. Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let. Velikost paketa: 40 x 34,5 x 10,5 cm. Priporočena starost: 5-12 let.
out of stock
69,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

playset schleich horse club

Otroci si zaslužijo najboljše, zato vam predstavljamo Playset Schleich Horse Club, idealno za tiste, ki iščejo kakovostne izdelke za svoje najmlajše! Dobite Schleich in druge blagovne znamke in licence po najboljših cenah!Vrste: Super junakiPriporočena starost: + 5 LetŠtevilo kosov: 110 Kosi
Razpoložljivost je treba preveriti
125,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Schleich Adventure avto s prikolico in konjem. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Schleich Adventure avto s prikolico in konjem. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4059433573014)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki