Schleich 42546 Eldrador Mini Creatures Leden Robot

Cena od 15,37 € do 16,30 €
Schleich 42546 Eldrador Mini Creatures Leden Robot
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Ledeni robot Schleich Eldrador Mini Creatures

Grozljivi robot Eldrador Mini Creatures Ledeni robot podjetja Schleich® Eldrador® je izdelan iz super trdega ledu in je prekrit z ostrimi, ledenimi trni. Stroj so izdelala podjetja Mini Creatures, da bi uničenemu ledenemu svetu zasijala v novi luči. Ledeni robot s pomočjo premikajočih se rok in zamenljivega ledenega trsa lomi ledene bloke, gradi nove stavbe in ledene skulpture. Ledeni mojster, vodja Mini bitja v ledenem svetu, želi, da se Eldrador zmrzne. Izgrednik, izdelan iz močnega kristala, sedi v poveljniškem centru ledenega robota in mogočnemu velikanu daje proste roke. Z enim ledenim dotikom lahko robot spremeni druge svetove v nenaseljeno ledeno puščavo, ko besni tokovi lave zmrznejo, se svet džungle spremeni v led in Kameni svet se sesuje. Set vsebuje: 1x robot, 1x orožje, 1x mini figura. Schleichove figure so izredno podrobne, ljubeče naslikane in otrokom omogočajo igranje in učenje hkrati. Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let. Velikost paketa: 13 x 19 x 10,5 cm. Priporočena starost: 7-12 let.
in stock
15,37 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Schleich 42546 Eldrador Mini Creatures Leden Robot

rozljiv robot Eldrador Mini Creatures Ice Robot je narejen iz super trdega ledu in je prekrit z ostrimi, ledenimi trni. Stroj so izdelala Mini Creatures, da bi uničeni ledeni svet zasijal v novi luči. Ledeni robot razbija ledene bloke, gradi nove stavbe in ledene skulpture s pomočjo premikajočih se rok in zamenljive palice za led. Schleich
Razpoložljivost je treba preveriti
16,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Schleich 42546 Eldrador Mini Creatures Leden Robot. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Schleich 42546 Eldrador Mini Creatures Leden Robot. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4059433282572)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki