Schleich 15024 Prazgodovinska žival – Pachycephalosaurus

Cena od 15,77 € do 21,89 €
Schleich 15024 Prazgodovinska žival – Pachycephalosaurus
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Schleich Pachycephalosaurus

Pachycephalosaurus iz Schleich® DINOSAURS je največji kljunasti rastlinojedi dinozaver, ki so ga kdaj koli odkrili. Zrasla je v dolžino približno 4-5 m, tehtala je približno 450 kg, gibala se je na dveh nogah in živela v pozni kredi v Severni Ameriki. Njegova močna obokana lobanja je bila debela 20-25 cm. Znanstveniki verjamejo, da je z lobanjo tekmoval ali ustrahoval nasprotnike. Pachycephalosaurus pomeni "maščobni kuščar". Schleichove figure so izredno podrobne, ljubeče naslikane in otrokom omogočajo istočasno igranje in učenje. Velikost paketa: 21,5 x 11 x 6,5 cm. Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let. Priporočena starost: 4-10 let.
in stock
15,77 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Schleich 15024 Prazgodovinska žival – Pachycephalosaurus

Pachycephalosaurus Schleich® DINOSAUR je največji zobat, rastlinojedi dinozaver, kar smo jih kdaj videli. Zrastel je do dolžine približno 4–5 metrov, tehtal okrog 450 kg, gibal se je na dveh nogah in živel v pozni kredi v Severni Ameriki. Njegova močna upognjena lobanja je imela debelino 20–25 cm. Znanstveniki domnevajo, da je s pomočjo svoje glave tekmoval ali zastraševal svoje nasprotnike. Schleich
Razpoložljivost je treba preveriti
21,89 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Schleich 15024 Prazgodovinska žival – Pachycephalosaurus. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Schleich 15024 Prazgodovinska žival – Pachycephalosaurus. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4059433276878)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki