Pokaži žrebca Akhal-Teke

Cena od 19,18 € do 65,00 €
Pokaži žrebca Akhal-Teke
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Pokaži žrebca Akhal-Teke

Čudoviti razstavni žrebec Akhal-Teke ima značilno dlako peščene barve, ki spominja na njegov puščavski dom. Ni pa bil vedno tako izbirčen glede grabljenja. Sedaj, ko je pri vas, se lahko popolnoma posvetite njegovi čudoviti dolgi grivi! Če jo vnaprej skrbno počešete, jo lahko spletete v čudovite pričeske. Vaše dodatke za grivo imate pripravljene, zato jih le vključite v končno pričesko. Dimenzije: 19x15x6 cm. Primerno za otroke od 3 let dalje.
in stock
19,18 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

liki schleich beauty horse akhal-teke stallion konj plastika

Otroci si zaslužijo najboljše, zato vam predstavljamo Liki Schleich Beauty Horse Akhal-Teke Stallion Konj Plastika, idealno za tiste, ki iščejo kakovostne izdelke za svoje najmlajše! Dobite Schleich po najboljših cenah!Oblika: KonjVključuje: Deli in dodatkiVrste: IgračaLikiBarva: RjavaPisanaMaterial
Razpoložljivost je treba preveriti
65,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Pokaži žrebca Akhal-Teke. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Pokaži žrebca Akhal-Teke. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4059433712635)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki