Mattel Harry Potter lutka na platformi 9 3/4

Cena od 14,90 € do 26,99 €
Mattel Harry Potter lutka na platformi 9 3/4
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Mattel Harry Potter lutka na platformi 9 3/4

Pustite se zapeljati v svet urokov in magije ter se z lutko Harry Potter™ podajte na očarljivo avanturistično popotovanje, kajti zdaj je čas, da se Harry Potter in njegovi prijatelji z vlakom vrnejo v Hogwarts na ikonični ploščadi 9 in 3/4! Mattel
Razpoložljivost je treba preveriti
14,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Mattel lutka Harry Potter na platformi 9 3/4 GXW31

Pustite se povabiti v svet magije in urokov in se podajte na vznemirljivo pustolovsko potovanje s punčko Harry Potter™, saj je prav zdaj čas, da se Harry Potter™ in njegovi prijatelji vrnejo v Hogwarts in se lahko z njimi vkrcate na vlak na ikoničnih platformah 9 in 3/4! Ta igralni komplet je navdihnil nepozaben prizor iz Harryja Potterja in kamna modrosti™. Otroci in zbiratelji bodo navdušeni nad podoživljanjem svojih najljubših trenutkov iz celotne filmske serije s to lutko Harryja Potterja™. S to lutko se spomnite nenadnega vkrcanja na vlak za Hogwarts, ki odpelje na začetku šolskega leta s perona 9 in 3/4 na postaji King's Cross v Londonu. Za pot do perona je potreben voziček s kovčkom, ki ga lahko polepimo z nalepkami (so del paketa). Harryja spremlja njegova zvesta sova Hedwig, ki ima svoj ostriž, s seboj pa ne sme pozabiti vzeti pisma iz Hogwartsa in palice. Poleg tega lahko paket položite na igralno površino, ki predstavlja vhod na platformi 9 in 3/4. Oboževalci lahko zberejo vse svoje najljubše like in ustvarijo svoj čarovniški svet (dodatni liki so naprodaj ločeno)! Višina figure: 25,4 cm. Punčke in igralni kompleti Harry Potter™ so odlično darilo za otroke, stare 6 let in več.
in stock
26,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Mattel Harry Potter lutka na platformi 9 3/4. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Mattel Harry Potter lutka na platformi 9 3/4. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0887961963854)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki