Lottie Doll aktivistka

Cena od 28,08 € do 29,20 €
Lottie Doll aktivistka
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Lutka aktivistka Lottie

Lutka, ki jo je navdihnila otroška aktivistka Mari Copen, ki se je zavzemala za rešitev krize s strupeno vodo v svojem mestu Flint, Michigan, ZDA. V pakiranju Čudovit naglavni trak, ki ga ima tudi sama Mari Rumena majica "Kids Voices Matter" - otroški glasovi so pomembni Zelena jakna z našitkom "Stand Up" - stand up Denim kratke hlače Bele superge Zapestnice Pasica megafon Glavne značilnosti Zgibna lutka s premičnimi koleni, popolna za domišljijsko igro Vrhunski najlonski lasje so mehki na dotik in se ne zapletajo Lutka iz plastike brez ftalatov, mehka na dotik Punčka ima snemljive čevlje in stoji samostojno Rjavi lasje, rjave oči Majhna in ljubka punčka velikosti 18 cm Všeč vsem otrokom, primerno za starost 3+ Upamo, da bo ta lutka z imenom Meg, ki jo je navdihnila resnična aktivistka Mari Copen alias "Mala gospodična Flint", otrokom pomagala verjeti vase. Njihovi glasovi so pomembni in zmorejo vse!
out of stock
28,08 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Lottie Doll aktivistka

Lutka Lottie Lutka aktivistka po navdihu otroške aktivistke Mari Copeny, ki si je prizadevala za rešitev krize s strupeno vodo v svojem mestu Flint v Michiganu v ZDA. Lottie
Razpoložljivost je treba preveriti
29,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Lottie Doll aktivistka. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Lottie Doll aktivistka. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5060272131913)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki