Lottie Cat Pandora z dodatki

Cena od 14,36 € do 15,30 €
Lottie Cat Pandora z dodatki
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Pandora mačka Lottie z dodatki

Zahvaljujoč čudoviti pisani škatli (z ročajem za lažji transport) ta punčka ne potrebuje dodatne embalaže. Oblikovana je bila na Irskem in je dobila tudi nagrado za punčko z veliko detajli, kar je pomembno za vsakega zbiratelja. V pakiranju Perzijska mačka Pandora Mačja postelja Konzervirana mačka Škatla peletov Skleda Igrača Glavne značilnosti Luštna mačka z dodatki Otroke uči, kako skrbeti za živali Otroke uči prijaznosti do drugih Za punčke do 18 cm višine Mačka Pandora je popoln spremljevalec punčke Lottie Pandora (LT027) - ni vključena v paket. Ko družina posvoji hišnega ljubljenčka iz zavetišča, je to nekaj lepega in potrebnega. Ko otrokom omogočimo druženje z živalmi, se naučijo pomembne življenjske lekcije – biti prijazen do vseh živih bitij.
out of stock
14,36 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Lottie Cat Pandora z dodatki

Lottie Pandora Mačka z dodatki Zaradi čudovite barvne škatle (z ročajem za lažje prenašanje) ta mačka ne potrebuje dodatne embalaže. Lottie
Razpoložljivost je treba preveriti
15,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Lottie Cat Pandora z dodatki. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Lottie Cat Pandora z dodatki. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5060272130688)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki