Le Toy Van Številke Moja družina

Cena od 29,07 € do 30,34 €
Le Toy Van Številke Moja družina
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Le Toy Van Moja družina, lesene lutke

Srečna družina! Ta komplet štirih lesenih lutk je pripravljen in čaka na družinske dogodivščine. Figurice so oblečene v čudovita, ročno sešita oblačila in so po velikosti primerne za vse hišice in izdelke Le Toy Van. Le Toy Van
Razpoložljivost je treba preveriti
29,07 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Le Toy Van Figures my family

Srečna družina! Ta komplet štirih lesenih punčk je pripravljen in čaka na družinsko avanturo. Liki so oblečeni v čudovita, ročno sešita oblačila. Njihova velikost je prilagojena za vse hišice in izdelke Le Toy Van. Poučna in navdihujoča igrača, ki spodbuja družabno igro in fine motorične sposobnosti. Izdelek se lahko razlikuje v barvnih podrobnostih. Izdelek je osvojil nagrado Loved by Children 2015, ki nagrajuje izdelke ali blagovne znamke, ki prinašajo nekaj edinstvenega na trg igrač. Glavne značilnosti: Punčke imajo ročno šivana oblačila, volnene lase in gibljive okončine. Strokovno in z ljubeznijo izdelano iz trajnostnih materialov. Les ima FSC certifikat iz trajnostnih virov. Temeljito testiran za izpolnjevanje najvišjih varnostnih standardov. Okrašena z nestrupenimi barvami na vodni osnovi. Igrača pomaga razvijati komunikacijo, socialne veščine in ustvarjalnost.
in stock
30,34 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Le Toy Van Številke Moja družina. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Le Toy Van Številke Moja družina. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5060692630539)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki