Harry Potter Lutke Harryja Potterja Harry in Ron na Hogwarts Express

Cena od 48,80 € do 65,00 €
Harry Potter Lutke Harryja Potterja Harry in Ron na Hogwarts Express
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Punčki Mattel Harry Potter Harry in Ron na hitri poti v Hogwarts

Pridružite se Harryju in Ronu na Hogwarts Expressu in ponovite svoje najljubše prizore iz filmov Harry Potter™. Ta komplet vključuje punčke filmskih junakov Harryja Potterja in Rona Weasleyja ter več kot 10 igralnih kosov, kot je jedilni voziček z dobrotami in drugimi dodatki! Obe lutki imata oblačila iz blaga, čevlje in čarobno palico, njuni zgibni telesi pa sta pripravljeni na akcijsko govorjenje in čarobne poze! Barve in videz izdelka se lahko razlikujejo.
in stock
48,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

komplet lutk harryja potterja harry in Ron v Bradavičarki express

Odpravite se na čarobno potovanje v čarovniško šolo s kompletom lutk Harry in Ron Express to Hogwarts. Lutki sta videti tako kot v filmih in vsaka ima svojo palico. S temi edinstvenimi dodatki lahko ponovno ustvarite očarljive filmske trenutke. Ta komplet je popolno darilo za vse ljubitelje sveta Ha
Razpoložljivost je treba preveriti
65,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Harry Potter Lutke Harryja Potterja Harry in Ron na Hogwarts Express. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Harry Potter Lutke Harryja Potterja Harry in Ron na Hogwarts Express. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0194735138296)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki