Enchantimals Deluxe lutka Zebra HNV28 .

Cena od 14,53 € do 33,00 €
Enchantimals Deluxe lutka Zebra HNV28 .
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Mattel Enchantimals deluxe lutka - Zemirah zebra

Spoznajte Enchantimals™, skupino prisrčnih deklet, ki imajo posebno vez s svojimi najboljšimi živalskimi prijatelji. Te punčke Glam Party™ imajo zelo dolge lase in dodatke za lase za zabavno frizersko igro! Otroci lahko punčko počešejo s krtačo v obliki srčka in jo okrasijo s sponkami, dodatnim pramenom las ali naglavnim trakom. Punčka nosi odstranljivo pisano krilo in čevlje, ima pa tudi ljubko ljubljenko – vedno sta skupaj in podobna sta si! Lutke se prodajajo ločeno glede na razpoložljivost. Lutke ne morejo stati same. Barve in videz izdelka se lahko razlikujejo. Starost 4+
in stock
14,53 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

mini figurice pinypon enchantimals glam party 15 cm

Otroci si zaslužijo najboljše, zato vam predstavljamo Mini figurice Pinypon Enchantimals Glam Party 15 cm, idealno za tiste, ki iščejo kakovostne izdelke za svoje najmlajše! Dobite Pinypon po najboljših cenah!Vrste: LutkaŠtevilke postavljenePribližne mere: 15 cmPriporočena starost: + 4 LetVključuje:
Razpoložljivost je treba preveriti
33,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Enchantimals Deluxe lutka Zebra HNV28 .. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Enchantimals Deluxe lutka Zebra HNV28 .. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0194735149971)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki