Bábätko čúrajúce 35cm

Cena od 25,80 € do 26,72 €
Bábätko čúrajúce 35cm
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Sikanje dojenčka 35 cm

Sikanje dojenčka. Velikost 35 cm. Paket vključuje dojenčka, lonček, stekleničko, medicinske pripomočke, dudo, osebno izkaznico.
Razpoložljivost je treba preveriti
25,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Dojenček lula 35 cm

Dojenček polula. Velikost 35 cm. Paket vsebuje dojenčka, kahlico, stekleničko, medicinske pripomočke, dudo, kartonček. Dojenček se hrani z vodo iz stekleničke, po pritisku na trebušček pa se z zvokom polula. Po pritisku na gumb na desni strani telesa se smeje, na levi kašlja, joka, zardi in ima temperaturo. Po injiciranju v zadnjico temperatura izgine. Ob dotiku po prsih se smeje. pri poslušanju srca s stetoskopom – zvok srčnega utripa. 3xAA baterije - otroški hrbet, 2xAG13 za stetoskop, baterija priložena. Starost 3+
out of stock
26,72 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bábätko čúrajúce 35cm. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bábätko čúrajúce 35cm. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8590331967674)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki