We-Vibe Vector+ - Pametni analni vibrator z možnostjo polnjenja, vodoodporen (črn)

Cena od 113,86 € do 138,95 €
We-Vibe Vector+ - Pametni analni vibrator z možnostjo polnjenja
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

We-Vibe Vector+ - Pametni analni vibrator z možnostjo polnjenja, vodoodporen (črn)

We-Vibe Vector+ - polnilni, vodoodporni, pametni analni vibrator We-Vibe Vector pametni vibrator za prostato! Zakaj je dober? Intenzivna masaža prostatePrilagodljiva zasnova - s prilagodljivim pregradnim stimulativnim steblomDva izjemno zmogljiva motorja10 osnovnih načinov vibriranja - raznolik užitekAnatomska oblika v obliki črke L - enostavna za nameščanje in nošenjeStimulacija zapornice in prostate v enemBrezžični daljinski upravljalnikUpravljanje s pametnim telefonom - možnosti so neskončne100-odstotno vodoodporen - lahko ga uporabljate v kopeli ali pod tušem, enostaven za čiščenjeVarna razširitvena podlaga - varna uporaba, brez zdrsaVgrajena baterija - ni se vam treba ukvarjati z baterijami Bodite pozorni na to: Za mazanje izdelka uporabljajte samo mazivo na vodni osnoviUporabljajte samo mazivo na vodni osnoviPri skladiščenju poskrbite, da izdelki ne pridejo v stik drug z drugim ali z drugimi izdelkiDaljinski upravljalnik napaja 1 baterija CR2032, ki je priložena v paketu Upravljanje z daljinskim upravljalnikom: Če želite aktivirati izdelek, najprej pritisnite in držite gumb na izdelku, dokler se ne prižge majhna lučka LED. Nato ga lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom. Upravljanje z aplikacijo APP: S povezavo dveh telefonov ga lahko upravljate prek omrežja Wi-Fi od koder koli na svetu! Priključitev polnilnika: Polnjenje izdelka je zaradi priloženega magnetnega kabla USB izjemno enostavno. Polnilni priključek se nahaja na spodnjem delu blazine z dvema majhnima kovinskima točkama. Paket vsebuje: - Priključek za napajanje: 1 kos vibratorja 1 polnilni kabel USB 1 kos daljinskega upravljalnika Specifikacija izdelka, značilnosti: izjemno močne, globoke vibracijebrezžični daljinski upravljalnikupravljanje s telefonom od koder koli na svetu100 % medicinski material za največjo prijaznost do kožeanatomska oblika L za popolno prileganježametna površinaprožno steblo, ki stimulira pregradoOzko, udobno prileganjedva zmogljiva in tiha motorja10 vgrajenih vibracijskih ritmovbaterija za ponovno polnjenjeeno polnjenje (približno 90 minut), do 2 uri uporabeindikator nizke ravni napolnjenosti100-odstotno vodotesen, lahko ga uporabljate v kopeli (IPX7: do 30 minut, največja globina 1 m)Magnetno polnjenje USBSolidna velikost (tudi za začetnike)skupna dolžina dilda: 10,5 cmdolžina za vstavljanje: 8,5 cmnajvečji premer: 2,9 cmpremer: 1,1 cm (udobno)dolžina stimulativnega dela z oviro: 6,4 cmbarva: črnaMaterial: ABS, silikon (v skladu z zahtevami EU, brez ftalatov) Predlog za čiščenje: Izdelek se temeljito opere z blago milo mlačno vodo, splakne in posuši. Priporočamo: uporabite posebno čistilno sredstvo (06302500000) - na voljo ločeno.
in_stock
113,86 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

We-Vibe Vibrator prostate We-Vibe Vector+, črn

Zasnovan za simultano stimulacijo prostate in perineuma, Vector+ je vibrator prostate v stilu rabbit analnega vibratorja za intenzivno dvojno We-Vibe
Razpoložljivost je treba preveriti
138,95 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za We-Vibe Vector+ - Pametni analni vibrator z možnostjo polnjenja. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka We-Vibe Vector+ - Pametni analni vibrator z možnostjo polnjenja. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4251460616850)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki