Ferro Elektronska armatura BORA SENSOR POWER-SAFE stenska 230V/9V (brez dotika) z zunanjim ventilom za mešanje krom

Cena od 438,52 € do 535,99 €
Ferro Elektronska armatura BORA SENSOR POWER-SAFE stenska 230V/9V (brez dotika) z zunanjim ventilom za mešanje krom
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BORA SENSOR POWER-SAFE armatura stenska elektronska 230V/9V (brez dotika) z zunanjim ventilom za mešanje krom

Elektronska armatura BBB121SM BORA SENSOR POWER - SAFE priznanega proizvajalca Ferro je opremljena z inovativnimi tehnološkimi rešitvami. Zaradi sodobne zasnove je enostavna za montažo in uporabo, saj se nastavitve armature upravljajo z daljinskim upravljalnikom. Elektronsko armaturo poleg 230V baterijskega napajanja in brezkontaktnosti odlikuje tudi varčnost, saj je pretok vode ~ 5,0 l / min. Poleg tega pa ima tudi zunanji ventil za mešanje. Elektronska armatura BBB121SM BORA SENSOR POWER - SAFE poleg higienskih prednosti, ki so koristne v bolnišnicah in javnih objektih, nudi svojim uporabnikom tudi ugodje in varnost, priročna pa je tudi z varčevalnega vidika, zaradi česar se vse več ljudi odloča za uporabo teh armatur tudi doma. Tehnične podrobnosti: napajanje: 230V / 9V transformatorska 9V baterija (stanje pripravljenosti) glavni priključek: 2 x 3/8 ”M mešalni ventil: zunanji, mehanski, s fleksibilno priključno cevjo 3/8 ”x 1/2” dovoljeni delovni tlak: 0,5 bar - 8,0 bar (7-116 PSI) pretok vode: ~ 5,0 l / min (pri dinamičnem tlaku 3 barov) regulator pretoka: M18x1 območje senzorja: nastavljivo v območju od 40 do 170 mm varnostni čas pred neprekinjenim izpiranjem: 90 sekund najvišja temperatura vode: 70 ° C zaključek: krom upravljanje nastavitev: z daljinskim upravljalnikom RC01 Dobrodošli v svetu Ferro Podjetje FERRO je eden največjih proizvajalcev sanitarnih in vodovodnih napeljav v Srednji in Vzhodni Evropi s skoraj 30-letnimi izkušnjami v dotični industriji. Zahvaljujoč svoji zavezanosti vrhunski kakovosti izdelkov in poslanstvu, da zadovolji potrebe strank po varnem in funkcionalnem domu, so izdelki Ferro prisotni v miljonih domov. Vsako leto se na trg uvajajo novi izdelki, ki vse bolj izpolnjujejo pričakovanja tudi najzahtevnejših kupcev.
0
438,52 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Ferro Elektronska armatura BORA SENSOR POWER-SAFE stenska 230V/9V (brez dotika) z zunanjim ventilom za mešanje krom

Elektronska armatura BBB121SM BORA SENSOR POWER – SAFE priznanega proizvajalca Ferro je opremljena z inovativnimi tehnološkimi rešitvami. Zaradi sodobne zasnove je enostavna za montažo in uporabo, saj se nastavitve armature upravljajo z daljinskim upravljalnikom. Ferro
Razpoložljivost je treba preveriti
535,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Ferro Elektronska armatura BORA SENSOR POWER-SAFE stenska 230V/9V (brez dotika) z zunanjim ventilom za mešanje krom. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Ferro Elektronska armatura BORA SENSOR POWER-SAFE stenska 230V/9V (brez dotika) z zunanjim ventilom za mešanje krom. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5901095694103)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki