Armatura R4-S200

Cena od 29,50 € do 35,99 €
Armatura R4-S200
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Armatura R4-S200

Stenska Armatura R4-S200  Iščete kakovostno stensko armaturo, ki bo izpopolnila vašo kopalnico? Predstavljamo vam stensko armaturo R4-S200 znamke Epra, oblikovano za popolno udobje in funkcionalnost. S to armaturo boste obogatili svojo vsakodnevno izkušnjo uporabe vode. Pomembne lastnosti: Natančen S-izliv zagotavlja enakomeren pretok vode, kar povečuje udobje uporabe. Zasnovana posebej za zgornje bojlerje, kar zagotavlja popolno prileganje in funkcionalnost. Premer izliva 18 mm omogoča optimalen pretok vode. Vključena rozeta ne le izboljša videz armature, ampak tudi ščiti steno pred vlago in umazanijo. Naša stenska armatura R4-S200 združuje funkcionalnost, slog in trajnost. Zakaj izbrati našo armaturo R4-S200: Stenska armatura R4-S200 združuje brezhibno delovanje s sodobnim dizajnom, kar zagotavlja popolno zadovoljstvo vsakič, ko vklopite pipo. Ne le, da je funkcionalna, temveč tudi estetsko privlačna, kar bo vaši kopalnici dodalo prefinjen videz, obenem pa zagotavljala brezhibno delovanje. Posodobite svojo kopalnico z našo stensko armaturo R4-S200 in doživite vrhunsko udobje in slog v enem izdelku. Investirajte v svojo kopalnico z našo stensko armaturo R4-S200 in izkusite razliko, ki jo prinaša vrhunska kakovost. S tem izdelkom boste prejeli funkcionalnost, slog in trajnost v enem, kar bo vaši kopalnici dodalo popolno eleganco. Ne čakajte, da vaša kopalnica izgubi svoj sijaj. Pridobite svojo stensko armaturo R4-S200 danes in oživite svojo kopalniško izkušnjo.
2
29,50 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Multistore.si Armatura R4-S200

Stenska Armatura R4-S200 Iščete kakovostno stensko armaturo, ki bo izpopolnila vašo kopalnico? Predstavljamo vam stensko armaturo R4-S200 znamke Epra, oblikovano za popolno udobje in funkcionalnost. S to armaturo boste obogatili svojo vsakodnevno izkušnjo uporabe vode. Pomembne lastnosti: Natanč Multistore.si
Razpoložljivost je treba preveriti
35,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Armatura R4-S200. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Armatura R4-S200. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3856010211939)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki