Patona E-Scooter 7781, električni skiro

Cena 395,00 €
Patona E-Scooter 7781
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Patona E-Scooter 7781 električni skiro, črn

Proizvajalec: PatonaNajvečja hitrost: 25 km/hDoseg: do 33 kmMoč motorja: 500 WZavore: disk zavora zadaj - regeneracijska zavora spredajLuči: LED luči spredaj in zadajGume: napihljive zračnice 21,60 cm - 8,5"Baterija: 7800 mAh - 36 VNosilnost: 120 kgBarva: črnaMaterial: aluminijDimenzije: 108 x 43 x 114 cmTeža: 12,8 kgPatona E-Scooter je zmogljiv električni skiro z minimalističnim dizajnom in dometom do 33 km s samo enim polnjenjem! Je izjemno lahek, saj je izdelan iz aluminija in zasnovan tako, da ga lahko enostavno zložite in prenašate naokoli. KVALITETNA IZDELAVA Proizvajalec Patona je eno od vodilnih nemških podjetij na področju baterij in elektronskih izdelkov, kar jamči odlično kvaliteto. ODLIČNA VARNOST E-ABS sistem, ki preprečuje blokado koles. Zadnje kolo ima mehansko disk zavoro, sprednje kolo pa zaviranje z elektromotorjem, ki omogoča tudi rekuperacijo energije. Uporaben tudi ponoči, saj ga odlikujejo zmogljivi LED žarometi, ki osvetljujejo do 6 m razdalje. LED luči so prisotne tudi na zadnjem delu. VRHUNSKA TEHNOLOGIJA Vgrajen ima Bluetooth sprejemnik, zato se lahko nanj povežete s pametnim telefonom in z uporabo aplikacije spremljate status baterije, hitrost in druge parametre. Z uporabo vgrajenega tempomata lahko enostavno nastavite enakomerno hitrost.
Trenutno nedobavljivo
395,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Patona E-Scooter 7781 električni skiro, bel

Proizvajalec: PatonaNajvečja hitrost: 25 km/hDoseg: do 33 kmMoč motorja: 500 WZavore: disk zavora zadaj - regeneracijska zavora spredajLuči: LED luči spredaj in zadajGume: napihljive zračnice 21,60 cm - 8,5"Baterija: 7800 mAh - 36 VNosilnost: 120 kgBarva: belaMaterial: aluminijDimenzije: 108 x 43 x 114 cmTeža: 12,8 kgPatona E-Scooter je zmogljiv električni skiro z minimalističnim dizajnom in dometom do 33 km s samo enim polnjenjem! Je izjemno lahek, saj je izdelan iz aluminija in zasnovan tako, da ga lahko enostavno zložite in prenašate naokoli. KVALITETNA IZDELAVA Proizvajalec Patona je eno od vodilnih nemških podjetij na področju baterij in elektronskih izdelkov, kar jamči odlično kvaliteto. ODLIČNA VARNOST E-ABS sistem, ki preprečuje blokado koles. Zadnje kolo ima mehansko disk zavoro, sprednje kolo pa zaviranje z elektromotorjem, ki omogoča tudi rekuperacijo energije. Uporaben tudi ponoči, saj ga odlikujejo zmogljivi LED žarometi, ki osvetljujejo do 6 m razdalje. LED luči so prisotne tudi na zadnjem delu. VRHUNSKA TEHNOLOGIJA Vgrajen ima Bluetooth sprejemnik, zato se lahko nanj povežete s pametnim telefonom in z uporabo aplikacije spremljate status baterije, hitrost in druge parametre. Z uporabo vgrajenega tempomata lahko enostavno nastavite enakomerno hitrost.
Trenutno nedobavljivo
395,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Patona E-Scooter 7781. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Patona E-Scooter 7781. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom.
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki