Manta MES1401J električni skiro

Cena od 629,90 € do 755,00 €
Manta MES1401J električni skiro
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Električni skuter Manta MES1401J Flinstone III

E-skiro Manta MES1401J je najnovejši model med električnimi skiroji v ponudbi! Navdušil vas bo s svojim modernim dizajnom, okvirjem iz trpežnega aluminija, ter največjimi napihljivimi pnevmatikami v svojem razredu, saj imajo le te premer kar 14” (35,56 cm)! Vrhunski motor z močjo 350W vam bo omogočal hitrosti do 25 km/h, vgrajena polnilna baterija s kapaciteto 10Ah pa doseg do 40 km z enim polnjenjem. Konstrukcija električnega skiroja s sedežem je narejena tako, da je sedež nastavljiv po višini in po potrebi tudi snemljiv, zložljivo krmilo pa še dodatno poskrbi za lažje prenašanje in shranjevanje skiroja. Nosilnost skiroja Manta MES1401J znaša kar do 120 kg, zato lahko skiro uporabljajo pripadniki vseh starosti in generacij. Za varno ustavljanje so na kolesih skiroja nameščene prednje in zadnje kolutne zavore (diski), ki uporabniku zagotavljajo, da se bo skiro ustavil kadarkoli bo to potrebno, kar bo še dodatno povečalo vaš občutek varnosti med okolju prijazno vožnjo. Zavorne ročice se nahajajo na krmilu skiroja, prav tako pa je na krmilu nameščen kvaliteten nosilec za telefon, gumb za aktivacijo sirene (hupe) in gumb za vklop / izklop luči. Poskrbljeno je tudi za vidnost v prometu, saj ima skiro izjemno varčno prednjo LED luč z visoko svetilnostjo, na zadnji strani pa je nameščena tudi zavorna LED luč. Luči skrbijo za popolnoma varno izkušnjo vožnje, tudi pri slabši svetlobi ali v temi. Za dodatno varnost sta na krmilu nameščeni veliki stranski ogledali, ki nudita popoln pregled nad okolico za vami in omogočata dodatno varnost v prometu, na kolesarski stezi ali na pločniku.
Preverite
629,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

MANTA MES1401J - FLINSTONE III električni skiro

Manta MES1401J - Flinstone III je električni skiro s sedežem, katerega lahko nastavljate po višini. Na zadnjem delu skiroja je nameščena košara za nakupovalne izdelke. Manta MES1401J lahko uporabljajo pripadniki vseh starosti in generacij.
Razpoložljivost je treba preveriti
755,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Manta MES1401J električni skiro. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Manta MES1401J električni skiro. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5907642617557)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki