TREVI EMG JAMMY cestno / mestno električno kolo, zelena (Aqua Green) - TREVI EMG - Bonajo

TREVI EMG JAMMY cestno / mestno električno kolo
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Trevi EMG Jammy električno kolo, cestno, 66,04 cm, zeleno

ODREZANE CENE – 10% popusta na izbrane električne skiroje in pametne ure znamke TREVI s promo kodo 24MDC6SI331 (velja od 10. 6. do 23. 6. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Pridobite subvencijo do 500 EUR za izbrana električna kolesa. Trevi priročno zložljivo kolo z jeklenim okvirjem in robustnimi pnevmatikami omogoča udobno vožnjo po urbanih poteh. Močan 250 W motor in 6-prestavni sistem zagotavljata zmogljivo ter prijetno vožnjo. Z vzdržljivo 360 Wh baterijo pa boste lahko z enim polnjenjem premagali kar do 60 km razdalje, vse informacije o vožnji pa lahko spremljate na jasnem prikazovalniku. Trevi
Razpoložljivost je treba preveriti
949,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Mestno električno kolo Trevi EMG Jammy

Mestno električno kolo Trevi EMG Jammy prinaša inovativen dizajn, praktičnost in kompaktnost na popolnoma novem nivoju, ter vam omogoča, da se brez napora premikate na moderen, priročen in ekološko osveščen način!   Zmogljiv in močan zadnji 250W motor z odličnim navorom. Nov in izboljšan SHIMANO 6-prestavni sistem, ki omogoča enostavno prilagajanje slogu vožnje, tako pri navadni vožnji, kot tudi pri vzponih in spustih.   Velika 36V 10Ah 360Wh polnilna baterija, ki je montirana na zadnjem delu kolesa in je tudi praktično snemljiva. Do 60 km dosega z enim polnjenjem za premagovanje vseh razdalj z največjo lahkoto.   Stabilne 26“ trpežne pnevmatike omogočajo vožnjo po vseh vrstah terena z izjemnim oprijemom. Napreden zavorni sistem s prednjo in zadnjo mehansko disk zavoro.   Pregleden LED prikazovalnik z informacijami o vožnji. LED osvetlitev + integrirani odsevniki ob straneh in na sprednji strani.   Jekleni okvir velikosti 17“ za izjemno trpežno in robustno konstrukcijo. Na voljo v zeleni (Aqua Green), beli (White) in črni (Black) barvi.
Na zalogi
949,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za TREVI EMG JAMMY cestno / mestno električno kolo. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka TREVI EMG JAMMY cestno / mestno električno kolo. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8011000028040)
Ocene i komentarji
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki