Philips AVENT Duda Ultrasoft Premium neutral 6-18m punčka 2 kos

Cena od 10,30 € do 15,30 €
Philips AVENT Duda Ultrasoft Premium neutral 6-18m punčka 2 kos
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Philips AVENT Duda Ultrasoft Premium neutral 6-18m punčka 2 kos

Naša najmehkejša duda za občutljivo kožo vašega otroka. Manj odtisov in znakov draženja na koži. Poskrbite za nego občutljive kože z dudo Philips Avent Ultrasoft. Zelo mehak* in upogljiv zgornji del sledi oblinam dojenčkovih ličk in na koži pušča manj sledi in znakov draženja. Lastnosti: - Izjemno mehak in upogljiv zgornji del - Mehka in prožna prevleka za usta - Zaobljeni disk - Sterilizirajte in shranite v eni praktični škatli - Priročna sterilizacija v 3 minutah - Udobna in svilnato mehka duda - Duda je izdelana iz 100% živilskega silikona - Naravni razvoj ustne votline - Naravno za otroka - Zajamčena kakovost - Oblikovano in izdelano na Nizozemskem Mehka in prožna prevleka za usta - Otroška koža zahteva izjemno nego. Zahvaljujoč naši tehnologiji pokrivala za usta lahko ta duda sledi naravnim oblinam otrokovega obraza. Vaš dojenček bo imel manj madežev in znakov draženja na licih. Zaobljeni disk Naš zaobljen ščitnik za ustnice zmanjša pritisk na dojenčkova lička, zaradi česar je še bolj nežen do kože. Duda je izdelana iz 100% silikona Namenoma smo izbrali silikonski material za naše dude Ultrasoft in Ultra air, ker je varen in inerten material, ki se običajno uporablja v medicini, ne vsebuje nevarnih kemikalij, endokrinih aktivnih snovi (npr. BPA) in alergenov. Ortodontska duda Naše ortodontske, simetrične in mehke silikonske dude so zasnovane tako, da zagotavljajo naraven razvoj ustnega neba. Naravno za otroka Naša teksturirana silikonska duda je oblikovana tako, da spominja na materine prsi. Sterilizirajte v 3 minutah Potovalni kovček, ki je priložen našim dudam Ultrasoft in Ultra air, deluje tudi kot sterilizator. Samo nalijte vodo in postavite v mikrovalovno pečico. Tako boste zagotovo vedeli, da je duda čista in pripravljena za uporabo. Izdelano na Nizozemskem Naše dude Ultrasoft in Ultra air so zasnovane in izdelane na Nizozemskem.
out of stock
10,33 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Avent Ultrasoft Premium plenice 6-18 m 2 kosa deklica - 6-18 m

S Philips Avent Ultrasoft poskrbite za občutljivo kožo. Naš izjemno mehak in prilagodljiv disk sledi oblinam otrokovega obraza, zaradi česar je manj mehurčkov in manj draženja kože.
Razpoložljivost je treba preveriti
15,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Philips AVENT Duda Ultrasoft Premium neutral 6-18m punčka 2 kos. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Philips AVENT Duda Ultrasoft Premium neutral 6-18m punčka 2 kos. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8720689016568)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki