Philips AVENT Duda Ultra air image 6-18m punčka (več) 2 kos

Cena od 7,49 € do 14,10 €
Philips AVENT Duda Ultra air image 6-18m punčka (več) 2 kos
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Philips Avent SCF085/61 Ultra Air tolažilna duda, silikon, 6-18m, ž, 2/1

Philips-Avent Ultra Air tolažilna duda, silikon, za malčke stare od 6 do 18 mesecev. V pakiranju sta 2 nočni dudi. Philips Avent
Razpoložljivost je treba preveriti
8,50 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Philips AVENT Duda Ultra air image 6-18m punčka (več) 2 kos

Naj otrokova koža zadiha. Izjemno velike zračne luknje za udobnejšo tišino. Tih zaradi zadostne količine zraka. Ultra air duda Philips Avent ima zelo velike zračne luknje, ki ohranjajo dojenčkovo kožo suho. Na voljo v različnih barvah in vzorcih. Lastnosti: - Sterilizirajte in shranite v eni praktični škatli - Priročna sterilizacija v 3 minutah - Udobnejše sesanje z zrakom - Naj otrokova koža diha - Udobna in svilnato mehka duda - Naravno za otroka - 98 % sprejemanje dude* - Duda je izdelana iz 100% živilskega silikona - Naravni razvoj ustne votline - Zajamčena kakovost - Oblikovano in izdelano na Nizozemskem Naj otrokova koža zadiha Izjemno velike odprtine omogočajo dojenčkovi koži dihanje, zato med sesanjem ostane bolj suha. 98 % sprejemanje dude* Ko smo starše vprašali, kako se njihovi dojenčki odzivajo na naše teksturirane silikonske dude, jih je v povprečju 98 % odgovorilo, da njihov dojenček sprejme ultra mehke in ultra zračne dude Philips Avent. Duda je izdelana iz 100% silikona Za naše ultra mehke in ultra zračne dude smo namerno izbrali silikonski material, ker je varen in inerten material, ki se pogosto uporablja v medicinskih aplikacijah, brez nevarnih kemikalij. endokrinih učinkovin (npr. BPA) in alergenov. Ortodontska duda Naše ortodontske, simetrične in mehke silikonske dude so zasnovane tako, da zagotavljajo naraven razvoj ustnega neba. Naravno za otroka Naša teksturirana silikonska duda je oblikovana tako, da spominja na materine prsi. Sterilizirajte v 3 minutah Potovalni kovček, ki je priložen našim ultra mehkim in ultra zračnim dudam, služi tudi kot sterilizator. Samo nalijte vodo in postavite v mikrovalovno pečico. Tako boste zagotovo vedeli, da je duda čista in pripravljena za uporabo. Izdelano na Nizozemskem Naše ultra mehke in ultra zračne dude so zasnovane in izdelane na Nizozemskem.
out of stock
9,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Avent Ultra air 2 kosa 6-18 m deklica - 6-18 m

Novi ultra zračni dude nudijo dojenčkom še več udobja. Zasnovani so za največje udobje dojenčkov.
Razpoložljivost je treba preveriti
14,10 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Philips AVENT Duda Ultra air image 6-18m punčka (več) 2 kos. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Philips AVENT Duda Ultra air image 6-18m punčka (več) 2 kos. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8720689017565)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki