Philips AVENT Duda 0-6m Soothie girl 2 kos

Cena od 10,50 € do 10,99 €
Philips AVENT Duda 0-6m Soothie girl 2 kos
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Philips AVENT Duda 0-6m Soothie girl 2 kos

Dude za novorojenčke so narejene iz enega kosa zelo trpežnega silikona v obliki srca, ki sledi otrokovim naravnim oblinam. Okrogla priseska je zasnovana tako, da čim bolj spominja na materino bradavico. Preprost ročaj omogoča, da dudo Philips AVENT kadar koli enostavno odstranite iz otrokovih ust. Dude za dušenje priporočajo v bolnišnicah, zdravstveni delavci pa jih uporabljajo za pomiritev novorojenčka. Značilnosti: 0-6 mesecev Edinstvena konstrukcija iz enega kosa silikona Okrogel silikonski nastavek Material za bolnišnico 0% BPA Brez lateksa in ftalatov Cuske Philips AVENT spoštujejo naravni razvoj otrokove klime, zob in dlesni. Vsi cuski AVENT so narejeni iz silikona brez okusa in vonja, zato bo vaš otrok najverjetneje sprejel cuske AVENT. Je gladka, prozorna, enostavna za čiščenje. Duda je trpežna in sčasoma ne spremeni oblike ali barve. Sesanje dojenčkov se umiri. Ko vse metode pomiritve otroka ne uspejo, vam lahko cuske AVENT pomagajo pomiriti otroka in mirno počivati.
out of stock
10,85 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Philips Avent SCF099/22 tolažilna duda, silikonska, 0-6m, 2/1, roza

Dodatni 20% popust na izbrane artikle s promo kodo HAPPYBABY20. Akcija velja do 2.6.2024 oz. do odprodaje zalog. Dodatni 20% popust na izbrane artikle s promo kodo HAPPYBABY20. Akcija velja do 2.6.2024 oz. do odprodaje zalog. Dodatni 20% popust na izbrane artikle s promo kodo HAPPYBABY20. Akcija velja do 2.6.2024 oz. do odprodaje zalog. Avent tolažilna duda, silikonska, 0–6m, 2/1, z ergonomsko oblikovanim ščitnikom. Izdelana je iz silikona za medicinsko uporabo in se uporablja v bolnišnicah delom Evrope. Philips Avent
Razpoložljivost je treba preveriti
10,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Philips AVENT Duda 0-6m Soothie girl 2 kos. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Philips AVENT Duda 0-6m Soothie girl 2 kos. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8710103991625)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki