LOVI Silikonska duda dynamic Boy Indian 0-3m 2 kos

Cena od 5,50 € do 9,69 €
LOVI Silikonska duda dynamic Boy Indian 0-3m 2 kos
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LOVI Silikonska duda dynamic Boy Indian 0-3m 2 kos

Dinamična duda LOVI je bila ustvarjena v sodelovanju z nevrologi, da bi zagotovili naraven in zdrav razvoj otrokove zobne klime, zob in dlesni. LOVI silikonske simetrične dinamične dude so bile klinično testirane. Tako kot vsi drugi seski LOVI ne vsebujejo bisfenola A. Duda je izdelana iz silikona brez okusa in vonja. Silikonski cuclji imajo daljšo življenjsko dobo in jih je bolje vzdrževati čiste. Edinstveni simetrični dinamični gumijasti trak zelo dobro prezračuje in ne deformira otrokove zobne klime. Oblika gumice omogoča tudi kakršen koli način vstavljanja dude v otrokova usta (nima označenega zgornjega in spodnjega dela). Figura v obliki figure vsebuje velike prezračevalne luknje, ki odpravljajo nabiranje sline za etiketo in tako preprečujejo draženje občutljive otroške kože. Duda je zaradi higienskih razlogov opremljena s plastičnim pokrovom. Lastnosti Primerno za otroke od 0 do 3 mesecev Preprečuje refleks ugriza v dudo Omogoča naravno slinjenje sline Spodbuja zdrav razvoj govora in oblikovanje ugriza Ne deformira otrokove zobne klime Zelo dobro prezračuje Komplet vsebuje : 2 kom dinamična duda LOVI 2 kosa plastična prevleka za dudo 1 kos plastična škatla Priročnik: Pred prvo uporabo dudo operite v topli vodi in jo nato približno 5 minut sterilizirajte v vreli vodi ali uporabite samosterilizirajočo stekleničko ali parni sterilizator. Po ohlajanju iz dude iztisnite preostalo vodo. Za sterilizacijo nikoli ne uporabljajte kemikalij ali razkužil. Pred vsako uporabo dudo operite v topli vodi in jo občasno prelijte z vrelo vodo. Dudo hranite v čisti, suhi in zaprti torbici za dudo. Zaradi varnosti in higienskih razlogov priporočamo, da dudo zamenjate po 1 do 2 mesecih.
out of stock
8,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LOVI Indian Summer silikonska dinamična duda, 0-3 mesecev, 2 kosa, Boy

Duda 0–3m silikonska dinamična Indian Summer LOVI je nastala v sodelovanju z nevrologi z namenom zagotavljanja naravnega in zdravega razvoja otrokovega neba, zob in dlesni. Ne vsebuje BPA. V pakiranju sta 2 kosa. LOVI
Razpoložljivost je treba preveriti
9,69 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LOVI Silikonska duda dynamic Boy Indian 0-3m 2 kos. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LOVI Silikonska duda dynamic Boy Indian 0-3m 2 kos. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5903407228556)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki