CANPOL BABIES Komplet simetričnih silikonskih dud Light touch 6-18m Sleepy koala modra

Cena od 6,10 € do 10,00 €
CANPOL BABIES Komplet simetričnih silikonskih dud Light touch 6-18m Sleepy koala modra
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

CANPOL BABIES Komplet simetričnih silikonskih dud Light touch 6-18m Sleepy koala modra

Strokovnjaki priporočajo kot prvo dudo za dojenčka ... Dude z lahkimi dotiki so zasnovane tako, da zagotavljajo maksimalno udobje za najmanjše dojenčke. Njihova izjemno mehka silikonska duda zahteva manj sesalnih naporov, lahek profiliran ščit pa ne pritiska na otrokov ugriz in zagotavlja lahkotno dihanje, kar je po mnenju strokovnjakov zelo pomembno za razvoj otrokove ustne votline. Lastnosti: Praktični ročaj vam omogoča, da na dudo pritrdite verižico ali trak in olajšate dajanje otroku. Svetleči elementi v temi olajšajo iskanje dude ponoči. Duske z lahkimi na dotik so enostavne za shranjevanje zahvaljujoč modernemu kovčku za sterilizacijo, ki ga lahko uporabite za shranjevanje ter hitro in priročno sterilizacijo v mikrovalovni pečici. 93 % nevrologov, ki so sodelovali v raziskavi, potrjuje, da posebno profilirana oblika ploščate oznake pozitivno vpliva na razvoj otrokove ustne votline. Svetleči elementi v temi olajšajo iskanje dude ponoči. Duske imajo simetrično gumo, ki je izdelana iz visokokakovostnega silikona – brez vonja in okusa. Lahek dotik..najlažja duda Canpol babies, razvita za najmlajše otroke in jo priporoča 88% nevrologov! (Na podlagi raziskave 25 nevrologov, ki jo je leta 2020 izvedel Canpol) Mehka silikonska gumica je popolnoma prozorna. Pri sesanju zahteva manj truda, zato se hitro pomiri in poskrbi za udobje dojenčka. Posebno profilirana oblika ploščate etikete zmanjša stik z otrokovim obrazom in zmanjša tveganje draženja. Seske so pakirane v sterilizacijsko kapsulo, ki omogoča razkuževanje v mikrovalovni pečici v samo 2 minutah. Varnostni obroč v dudi drži trdno, otroku olajša udoben oprijem in staršem, da na dudo pritrdijo trakove ali verižice. Navodila za sterilizacijo kapsul: 1. Pred prvo in vsako naslednjo uporabo ohišje operite v topli vodi z blagim detergentom, temeljito sperite. 2. V osnovo vlijemo 25 ml vrele vode. POMEMBNO Če dodate premalo vode, lahko poškodujete ohišje. Če dodate preveč vode, lahko pride do nepravilne dezinfekcije. 3. V ovitek vstavite dude. 4. Ponovno namestite pokrov in ga trdno zaprite. 5. Zaprto ohišje vstavite v mikrovalovno pečico. 6. Za mikrovalovne pečice 750-1000 W je čas dezinfekcije 2 minuti. Ne prekoračite časa dezinfekcije. OPOMBA! Med dezinfekcijo je treba ovojnico postaviti na ravno površino. Preden jo vzamete iz mikrovalovne pečice, vedno počakajte vsaj 5 minut, da se ohišje ohladi. Bodite previdni pri odstranjevanju in odpiranju. Preostalo vodo izlijte iz ohišja skozi predvideno luknjo, sperite in posušite. Pri odstranjevanju razkuženih dud bodite še posebej previdni, saj so lahko vroče. Med dezinfekcijo lahko v dudo pride voda. Pred uporabo dude odstranite vodo. Počakajte 15 minut, da se kapsula popolnoma ohladi, preden jo ponovno sterilizirate.
out of stock
6,95 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Canpol babies Light Touch set simetričnih silikonskih dud, 6 - 18m, Sleepy Koala, moder

ODREZANE CENE – 20% popusta na izbrane otroško opremo znamke Canpol babies s promo kodo 24MDL4SI202 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Originalne Light Touch dude s simpatičnimi slikami, znamke Canpol babies. Namenjene so otrokom, starim od 6 do 18 mesecev, ne vsebujejo BPA, v embalaži v obliki sterilizacijske kapsule pa sta 2 dudi. Canpol babies
Razpoložljivost je treba preveriti
10,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za CANPOL BABIES Komplet simetričnih silikonskih dud Light touch 6-18m Sleepy koala modra. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka CANPOL BABIES Komplet simetričnih silikonskih dud Light touch 6-18m Sleepy koala modra. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5901691856066)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki