NUK Duda za stekleničko For Nature 2 kom, 6m+

Cena od 5,70 € do 8,80 €
NUK Duda za stekleničko For Nature 2 kom
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

NUK Duda za stekleničko For Nature 2 kom, 6m+

Silikonski ustnik NUK for Nature iz trajnostnih materialov, zelo širok in mehak, ne kaplja, od 6. meseca dalje, 2 kosa. - Izdelano iz 100% trajnostnih materialov (v skladu s pristopom masne bilance) - Od surovin do proizvodnje z uporabo zelene, podnebju prijazne električne energije z minimalnim ogljičnim odtisom - Zelo širok in mehak silikonski ustnik zagotavlja naraven občutek pitja že od samega začetka. - Priporočljivo za lažji prehod na samostojno pitje - Nekapilna, za otroke od 6. meseca, ne vsebuje BPA, lahko se kombinira z učno stekleničko NUK za naravo, pakirana samo v FSC certificiran papir. NUK za naravo ustnik - učimo se piti trajnostno Ker je trajnost seveda boljša izbira. Zato je silikonski ustnik NUK for Nature izdelan izključno iz trajnostnih materialov (v skladu s pristopom masne bilance). Vsi izdelki iz ponudbe NUK za naravo so pakirani v FSC certificiran papir, ki ga enostavno odvržemo med sortirane odpadke. In da bi bil ogljični odtis še manjši, so vsi procesi od uporabe surovin do proizvodnje z uporabo električne energije iz obnovljivih virov optimizirani tako, da so okolju prijazni. Prehod s plastenke na samopitje naj bo povsem naraven. Zato je ustnik učne stekleničke NUK za naravo posebej mehak in ima široko oporo za ustnice. Samoumevna je tudi njegova tesnost. Tako je učenje pitja še bolj priročno. Zaradi teh in mnogih drugih razlogov učno stekleničko NUK za naravo matere priporočajo za lažji prehod na samostojno pitje. Ti trajnostni materiali so izdelani iz 100 % naravnih surovin. V skladu s pristopom masne bilance in certificiran s sistemom REDcert2 (silikon). Neodvisna tržna raziskava, Nemčija, 2018. Kozarci NUK ustrezajo evropskemu standardu EN14350.
out of stock
5,81 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Nuk Nadomestna steklenička za napajalnik Nature - 2 kosa

NUK for Nature 6m učna steklenička za pitje. Značilnosti: – enostaven prehod od dojenja k samostojnemu pitju izjemno širok in mehak silikonski nastavek za učno stekleničko (za 20 % širši od običajne … Nuk
Razpoložljivost je treba preveriti
8,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za NUK Duda za stekleničko For Nature 2 kom. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka NUK Duda za stekleničko For Nature 2 kom. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4008600419501)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki