Avent duda za stekleničko SCF636/27 6m+

Cena od 8,26 € do 12,70 €
Avent duda za stekleničko SCF636/27 6m+
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Avent duda Classic kaša iz 6 m 2 kosov

Duda za stekleničko duda za kašo - Y prerez. • Kaša • Za otroke od 6 mesecev • Material: silikon Mehka silikonska duda. Široka oblika mehke dude prisili vašega otroka, da široko odpre usta in se dobesedno oprime dude. Lahko začne sesati in uporabljati iste gibe jezika in dlesni kot med dojenjem. Zato je dojenje z AVENT -om enostavno združiti s hranjenjem po steklenički. Klinična preskušanja na univerzah v Londonu in Cambridgeu so pokazala, da so novorojenčki, hranjeni s stekleničkami AVENT, trpeli zaradi manj kolik in so bili po prebujanju srečnejši kot dojenčki, hranjeni iz običajnih steklenic. Silikonska duda AVENT ima edinstveno patentirano platišče, ki deluje kot enosmerni ventil. Duda omogoča dotok zraka v stekleničko med hranjenjem in tako preprečuje nastanek vakuuma v steklenički. Otroku med hranjenjem ni treba izpustiti dude in lahko neprekinjeno pije, kot pri dojenju, ne da bi pogoltnil zrak. Iskriv zvok je znak, da zrak steče v stekleničko in ne v želodec vašega otroka. Zrak, ki ga ravnokar zaužijemo med hranjenjem, povzroči jok zaradi bolečih kolik ali napihnjenosti. Stekleničke za dojenčke AVENT Klasik je treba uporabljati s prozorno čajno žličko AVENT Klasik, ki ima na dnu tesnilni tulec.
in stock
8,26 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Philips AVENT Anti-colic/Classic+ Y duda za kašo 6m+, 2 kosa

Silikonski nadomestni dude Classic+ Y, za stekleničke za dojenčke Avent. Aventove dude so izdelane iz mehkega in tankega silikona. Rebra so podaljšana, zato je duda na splošno nekoliko višja.
Razpoložljivost je treba preveriti
12,70 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Avent duda za stekleničko SCF636/27 6m+. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Avent duda za stekleničko SCF636/27 6m+. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8710103574491)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki