Winning Moves Igra Ugani, kdo? MARVEL

Cena od 19,29 € do 26,99 €
Winning Moves Igra Ugani
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Winning Moves Guess Who - Marvel

Kdo je skrivnostni Marvelov lik? Je to človek? Je to mutant? Je ona junakinja ali on zlobnež? Koliko vprašanj bo potrebnih, da odkrijete skrivnostni lik vašega antagonista? Uganite, kdo je to, preden vas nasprotnik premaga! Winning Moves
Razpoložljivost je treba preveriti
19,29 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

GUESS WHO Igra Marvel

Ugani, kdo je Marvel Ugani, kdo se je vrnil v veliki meri! Spoznajte Marvelovega superjunaka. Nagnite superjunake, ki se ne ujemajo z odgovori na tabli, dokler ne uganete karte nasprotnikovega lika. Guess Who Marvel je družinska igra od 6 let. Stopnja težavnosti je odvisna od vas! Oglejte si različice igre. Pravila igre: Vsak igralec vzame eno tablo z znaki in jo nagne nazaj, da odkrije vsa okna. Nato premešaj skrivnostne karte. Igralci vlečejo po eno karto in jo položijo na ustrezno mesto na plošči. Igro začne najmlajši igralec. Igralci izmenično postavljajo vprašanja, ki jim pomagajo prepoznati lik na nasprotnikovi skrivnostni karti. OPOZORILO! Vprašanja morajo biti oblikovana tako, da je odgovor DA ali NE. Po vsakem krogu igralci izločijo neujemajoče se like in jih skrijejo na ploščo. Zmaga igralec, ki med svojo rundo pravilno identificira izžrebano nasprotnikovo figuro. Kako popestriti igro z izvirnimi vprašanji Pozorno si oglejte vse like na svoji igralni površini. V čem se razlikujeta in v čem sta si podobna? Ali nekdo drži predmet? Ali pa nosi masko? Bodite pozorni na podrobnosti, ki vam bodo pomagale zmagati. Dogovorite se z nasprotnikom, da bodo vprašanja le o videzu lika. Če ste zagrizen oboževalec Marvel, poskusite v igro vključiti vprašanja o zgodbi ali lastnostih likov. Preizkusite težjo različico igre – počakajte na tretji krog s preprostimi vprašanji, kot je spol lika. Razširjena različica igre V razširjeni različici igre je vsaka dobljena igra vredna 1 točko. Potencialni zmagovalec mora zbrati največ 5 točk. V igri lahko sodelujeta več kot 2 igralca, vendar ne pozabite, da imajo vsi enake možnosti za igranje in rezultate je treba skrbno zabeležiti. Vsebina: 2 igralni plošči, 48 kartic znakov, 24 skrivnostnih kart.
out of stock
25,57 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Winning Moves Igra Ugani, kdo? MARVEL

Velikost paketa približno 30,5 × 26,5 × 4 cm. Winning Moves
Razpoložljivost je treba preveriti
26,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Winning Moves Igra Ugani. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Winning Moves Igra Ugani. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5036905050869)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki